Blogs

 • Nooit meer een vies interieur

  Geplaatst op 19 juli 2017 Nooit meer een vies interieur

   

  Het deel van de auto waar je in zit is het interieur van de auto. Met schoonmaken van een auto wordt dit deel nogal eens vergeten. Toch is het belangrijk ook dit goed schoon te houden en er netjes uit te laten zien. Je auto interieur schoonhouden doe je met diverse producten die allemaal bijdragen aan het schoonhouden maar ook onderhouden van het auto interieur. 

  Artikel verder lezen »
 • Het exterieur van je auto schoonhouden

  Geplaatst op 29 mei 2018 Het exterieur van je auto schoonhouden

  Je kan dit op zoveel verschillende manieren doen dat je misschien niet eens weet hoe je moet beginnen. Er zijn zoveel producten beschikbaar met als doel het exterieur schoonhouden. Welk product past er bij jouw auto en hoe zorg je ervoor dat jouw auto schoon wordt en natuurlijk ook schoon blijft. Dit gaan we je allemaal vertellen in dit artikel zodat het exterieur schoonhouden van jouw auto geen probleem meer hoeft te zijn.

   

  Artikel verder lezen »
 • Je occasion netjes houden, hoe doe je dat?

  Geplaatst op 3 oktober 2018 Je occasion netjes houden, hoe doe je dat?

  Het aanschaffen van een occasion auto is leuk en makkelijk. Deze zijn rijklaar en je kunt hem snel meenemen de zaak uit en de weg op. Wanneer je hierin gaat rijden is het net als met een nieuwe auto belangrijk om hem netjes te houden. Een occasion netjes houden hoeft niet moeilijk te zijn als je de juiste producten gebruikt

  Artikel verder lezen »
 • Auto schoonmaken met Cartec producten

  Geplaatst op 12 maart 2019 Auto schoonmaken met Cartec producten

  Als je een auto hebt is het belangrijk deze goed te onderhouden. Dit geldt voor zowel de binnen als de buitenkant. Je auto zal er beter uitzien waardoor je er met trots in rijdt. Ook is het voor de kwaliteit erg belangrijk. Wij bieden een ruim assortiment aan met verschillende middelen die je hiervoor kunt gebruiken. Het merk Cartec is er eentje die echt een goede kwaliteit biedt.

  Artikel verder lezen »
 • Professioneel polijsten met de refinish line

  Geplaatst op 26 maart 2019 Professioneel polijsten met de refinish line

  Het is mogelijk om zelf een auto te polijsten met een professioneel resultaat. Hiervoor maak je gebruik van verschillende producten uit deze lijn van het merk Cartec. Toch is het niet zo eenvoudig en is het wel belangrijk om te weten waar je mee bezig bent. Wij helpen je hierbij graag een handje ondanks dat we er niet letterlijk bij kunnen zijn. Zolang je weet wat je doet zal je een mooi resultaat kunnen krijgen en dat is bij lange na niet zo prijzig als het inhuren van een professional. Lees verder en ontdek meer over het professioneel polijsten met behulp van de refinish line. 

  Artikel verder lezen »
 • Luchtverfrisser voor jouw auto

  Geplaatst op 8 april 2019 Luchtverfrisser voor jouw auto

  Hoe heerlijk is het om een auto in te stappen die gevuld is met een heerlijke geur. Je zal ernaar uit kijken om de deur te openen en lekker in te stappen. Dit is haalbaar voor elke auto door gebruik te maken van een luchtverfrisser. Hier zijn verschillende producten verkrijgbaar waardoor je erg veel keuze hebt. Het maakt niet uit of je graag geniet van een zoete geur of dat je wilt dat jouw auto weer ruikt als nieuw. Ale opties zijn er als je kijkt naar luchtverfrissers. De opties voor in een auto zijn anders dan die je bijvoorbeeld zou gebruiken in huis. Waarom dat is lees je uiteraard hier. Wij vertellen je meer over de luchtverfrissers in ons assortiment. 

  Artikel verder lezen »
 • Auto poetsen

  Geplaatst op 6 november 2019 Auto poetsen

  Iedereen die om het uiterlijk van zijn auto geeft weet hoe belangrijk het is om deze te poetsen. Niks is vervelender dan een doffe auto te zien die zo is geworden door slecht onderhoud. Door een auto met enige regelmaat lekker te poetsen zorg je ervoor dat de lak blijft stralen. Afhankelijk van de middelen die je kiest draagt het poetsen echt bij aan het onderhoud van jouw auto. Lees verder en dan vertellen wij je graag meer over het poetsen van jouw auto en het gebruik van diverse middelen en producten hiervoor.  

   

   

   

  Artikel verder lezen »
 • Waarom je auto poetsen?

  Geplaatst op 3 december 2019 Waarom je auto poetsen?

  Misschien vraag je je wel eens af waarom je jouw auto nog zou poetsen terwijl hij toch alleen maar vuil lijkt te zijn na een dag. Waarom zou je het ook zelf doen terwijl je misschien een wasstraat om de hoek hebt. Wij kunnen deze vragen natuurlijk voor je beantwoorden. Er zijn namelijk veel belangrijke redenen waarom jij je auto regelmatig zou moeten poetsen en waarom je dit het beste lekker zelf kunt doen. Lees daarom verder en ontdek waarom.

  Artikel verder lezen »
 • De geschiedenis van Autoglym

  Geplaatst op 9 februari 2020 De geschiedenis van Autoglym

  Autoglym is een bekend merk in de wereld van auto-onderhoudsproducten. De producten van het merk zijn te gebruiken voor zowel old-timers als new-timers en je vindt altijd wel een product van dit merk waarmee jij jouw auto weer kan laten stralen. Als je bekend bent in de wereld van de auto-onderhoud zal Autoglym je bekend in de oren klinken, maar hoe is dit bedrijf eigenlijk zo groot geworden? Lees verder om achter de geschiedenis van het bedrijf te komen en hoe ze uiteindelijk uitgegroeid zijn tot een wereldspeler in deze markt.

  Artikel verder lezen »
 • De Cartec Colorline collectie

  Geplaatst op 13 februari 2020 De Cartec Colorline collectie

  Cartec Colorline is een één van de collecties van Cartec BV. Cartec BV is opgericht in 1986 en het is een bedrijf dat professionele producten levert voor autoreconditionering. Hierbij kan je denken aan producten die zorgen voor een betere lakbescherming of bijvoorbeeld producten die zorgen voor een betere glans van de lak. De Cartec Colorline bestaat uit een 10-tal producten die speciaal zijn geproduceerd om jouw auto blinkend schoon te houden.  

  Artikel verder lezen »
 • De geschiedenis van Meguiar's

  Geplaatst op 5 maart 2020 De geschiedenis van Meguiar's

  De geschiedenis van Meguiar's gaat terug naar het jaar 1901. In dit jaar besloot Frank Meguiar Jr. met behulp van zijn familie zijn eerste meubelpolijstmiddel te maken. Dit middel ontwikkelde hij vanuit zijn eigen garage en iedere dag zag hij verschillende orders voor het middel binnenkomen. Zijn middel bleek aan te slaan en sinds 1901 is zijn bedrijf blijven groeien tot wat het vandaag de dag is.

  Artikel verder lezen »