Blogs

 • Nooit meer een vies interieur

  Geplaatst op 19 juli 2017 Nooit meer een vies interieur

   

  Het deel van de auto waar je in zit is het interieur van de auto. Met schoonmaken van een auto wordt dit deel nogal eens vergeten. Toch is het belangrijk ook dit goed schoon te houden en er netjes uit te laten zien. Je auto interieur schoonhouden doe je met diverse producten die allemaal bijdragen aan het schoonhouden maar ook onderhouden van het auto interieur. 

  Artikel verder lezen »
 • Het exterieur van je auto schoonhouden

  Geplaatst op 29 mei 2018 Het exterieur van je auto schoonhouden

  Je kan dit op zoveel verschillende manieren doen dat je misschien niet eens weet hoe je moet beginnen. Er zijn zoveel producten beschikbaar met als doel het exterieur schoonhouden. Welk product past er bij jouw auto en hoe zorg je ervoor dat jouw auto schoon wordt en natuurlijk ook schoon blijft. Dit gaan we je allemaal vertellen in dit artikel zodat het exterieur schoonhouden van jouw auto geen probleem meer hoeft te zijn.

   

  Artikel verder lezen »
 • Je occasion netjes houden, hoe doe je dat?

  Geplaatst op 3 oktober 2018 Je occasion netjes houden, hoe doe je dat?

  Het aanschaffen van een occasion auto is leuk en makkelijk. Deze zijn rijklaar en je kunt hem snel meenemen de zaak uit en de weg op. Wanneer je hierin gaat rijden is het net als met een nieuwe auto belangrijk om hem netjes te houden. Een occasion netjes houden hoeft niet moeilijk te zijn als je de juiste producten gebruikt

  Artikel verder lezen »
 • Auto schoonmaken met Cartec producten

  Geplaatst op 12 maart 2019 Auto schoonmaken met Cartec producten

  Als je een auto hebt is het belangrijk deze goed te onderhouden. Dit geldt voor zowel de binnen als de buitenkant. Je auto zal er beter uitzien waardoor je er met trots in rijdt. Ook is het voor de kwaliteit erg belangrijk. Wij bieden een ruim assortiment aan met verschillende middelen die je hiervoor kunt gebruiken. Het merk Cartec is er eentje die echt een goede kwaliteit biedt.

  Artikel verder lezen »
 • Professioneel polijsten met de refinish line

  Geplaatst op 26 maart 2019 Professioneel polijsten met de refinish line

  Het is mogelijk om zelf een auto te polijsten met een professioneel resultaat. Hiervoor maak je gebruik van verschillende producten uit deze lijn van het merk Cartec. Toch is het niet zo eenvoudig en is het wel belangrijk om te weten waar je mee bezig bent. Wij helpen je hierbij graag een handje ondanks dat we er niet letterlijk bij kunnen zijn. Zolang je weet wat je doet zal je een mooi resultaat kunnen krijgen en dat is bij lange na niet zo prijzig als het inhuren van een professional. Lees verder en ontdek meer over het professioneel polijsten met behulp van de refinish line. 

  Artikel verder lezen »
 • Luchtverfrisser voor jouw auto

  Geplaatst op 8 april 2019 Luchtverfrisser voor jouw auto

  Hoe heerlijk is het om een auto in te stappen die gevuld is met een heerlijke geur. Je zal ernaar uit kijken om de deur te openen en lekker in te stappen. Dit is haalbaar voor elke auto door gebruik te maken van een luchtverfrisser. Hier zijn verschillende producten verkrijgbaar waardoor je erg veel keuze hebt. Het maakt niet uit of je graag geniet van een zoete geur of dat je wilt dat jouw auto weer ruikt als nieuw. Ale opties zijn er als je kijkt naar luchtverfrissers. De opties voor in een auto zijn anders dan die je bijvoorbeeld zou gebruiken in huis. Waarom dat is lees je uiteraard hier. Wij vertellen je meer over de luchtverfrissers in ons assortiment. 

  Artikel verder lezen »
 • Auto poetsen

  Geplaatst op 6 november 2019 Auto poetsen

  Iedereen die om het uiterlijk van zijn auto geeft weet hoe belangrijk het is om deze te poetsen. Niks is vervelender dan een doffe auto te zien die zo is geworden door slecht onderhoud. Door een auto met enige regelmaat lekker te poetsen zorg je ervoor dat de lak blijft stralen. Afhankelijk van de middelen die je kiest draagt het poetsen echt bij aan het onderhoud van jouw auto. Lees verder en dan vertellen wij je graag meer over het poetsen van jouw auto en het gebruik van diverse middelen en producten hiervoor.  

   

   

   

  Artikel verder lezen »
 • Waarom je auto poetsen?

  Geplaatst op 3 december 2019 Waarom je auto poetsen?

  Misschien vraag je je wel eens af waarom je jouw auto nog zou poetsen terwijl hij toch alleen maar vuil lijkt te zijn na een dag. Waarom zou je het ook zelf doen terwijl je misschien een wasstraat om de hoek hebt. Wij kunnen deze vragen natuurlijk voor je beantwoorden. Er zijn namelijk veel belangrijke redenen waarom jij je auto regelmatig zou moeten poetsen en waarom je dit het beste lekker zelf kunt doen. Lees daarom verder en ontdek waarom.

  Artikel verder lezen »
 • De geschiedenis van Autoglym

  Geplaatst op 9 februari 2020 De geschiedenis van Autoglym

  Autoglym is een bekend merk in de wereld van auto-onderhoudsproducten. De producten van het merk zijn te gebruiken voor zowel old-timers als new-timers en je vindt altijd wel een product van dit merk waarmee jij jouw auto weer kan laten stralen. Als je bekend bent in de wereld van de auto-onderhoud zal Autoglym je bekend in de oren klinken, maar hoe is dit bedrijf eigenlijk zo groot geworden? Lees verder om achter de geschiedenis van het bedrijf te komen en hoe ze uiteindelijk uitgegroeid zijn tot een wereldspeler in deze markt.

  Artikel verder lezen »
 • De Cartec Colorline collectie

  Geplaatst op 13 februari 2020 De Cartec Colorline collectie

  Cartec Colorline is een één van de collecties van Cartec BV. Cartec BV is opgericht in 1986 en het is een bedrijf dat professionele producten levert voor autoreconditionering. Hierbij kan je denken aan producten die zorgen voor een betere lakbescherming of bijvoorbeeld producten die zorgen voor een betere glans van de lak. De Cartec Colorline bestaat uit een 10-tal producten die speciaal zijn geproduceerd om jouw auto blinkend schoon te houden.  

  Artikel verder lezen »
 • De geschiedenis van Meguiar's

  Geplaatst op 5 maart 2020 De geschiedenis van Meguiar's

  De geschiedenis van Meguiar's gaat terug naar het jaar 1901. In dit jaar besloot Frank Meguiar Jr. met behulp van zijn familie zijn eerste meubelpolijstmiddel te maken. Dit middel ontwikkelde hij vanuit zijn eigen garage en iedere dag zag hij verschillende orders voor het middel binnenkomen. Zijn middel bleek aan te slaan en sinds 1901 is zijn bedrijf blijven groeien tot wat het vandaag de dag is.

  Artikel verder lezen »
 • Auto wassen als een pro

  Geplaatst op 12 april 2020 Auto wassen als een pro

  Het is niet moeilijk om zelf je auto te wassen met een professioneel resultaat. Door gebruik te maken van de juiste producten kun je de auto mooier schoon krijgen dan in de wasstraat mogelijk zou zijn. Er blijven geen druppeltjes en strepen achter op de lak en zelfs de kleinste randjes kun je mooi schoon krijgen. Wij vertellen je graag meer over het wassen van auto’s zodat jij ook een geweldig en blijvends resultaat kunt krijgen. Het is waarschijnlijk lang niet zo lastig dan je zou denken. 

  Artikel verder lezen »
 • Cartec poetsmiddelen voor grootverbruikers

  Geplaatst op 12 april 2020 Cartec poetsmiddelen voor grootverbruikers

  Heb jij een eigen bedrijf in het onderhouden van auto’s of ben je simpelweg zelf vaak bezig met het onderhouden van je eigen auto(‘s)? Dan kan het weleens lonen om Cartec poetsmiddelen aan te schaffen die geschikt zijn voor grootverbruik. De grootverbruik producten in ons assortiment hebben vanzelfsprekend dezelfde kwaliteit als de producten in kleinere varianten, alleen het verschil is dat deze producten natuurlijk een stuk langer meegaan

  Artikel verder lezen »
 • De producten van SOFT99

  Geplaatst op 26 april 2020 De producten van SOFT99

  Het bedrijf Soft99 in opgericht in het jaar 1954. Het bedrijf met haar oorsprong in Japan ontwikkelt en verkoopt chemische producten die zijn gericht op het schoonmaken van auto’s en op het schoonmaken van het huis. Het bedrijf staat bekend als een innovatieve producent van schoonmaakartikelen. De producten worden wereldwijd verkocht en zijn ook verkrijgbaar bij Poetscenter.nl

  Artikel verder lezen »
 • Voorruit makkelijk schoonmaken

  Geplaatst op 24 mei 2020 Voorruit makkelijk schoonmaken

  De voorruit schoonmaken van je auto kan nog al eens een karwei zijn waar veel mensen tegenop zien. Toch zijn mooie en schone autoruiten belangrijk voor de uitstraling van je auto en daarnaast draagt het ook nog eens bij aan de veiligheid op de weg. Vieze autoruiten kunnen namelijk nog wel eens het zicht belemmeren bij bijvoorbeeld een laagstaande zon of bij een tegenligger met felle lampen. Aan de hand van dit blogartikel leggen we je uit hoe jij je autoruiten makkelijk schoon kunt maken. Lees verder voor al onze tips

  Artikel verder lezen »
 • Geuren uit de auto verwijderen

  Geplaatst op 28 mei 2020 Geuren uit de auto verwijderen

  Niets is zo vervelend als het ruiken van vieze geuren terwijl je net je auto bent binnengestapt. Een vieze lucht is dan ook één van de meest voorkomende ergernissen van automobilisten. Helaas is het een feit dat vieze geuren gemakkelijker je auto inkomen dan dat deze weer verdwijnen uit de auto. Aan de hand van dit blogartikel vertellen we je meer over het ontstaan van deze vieze geuren en hoe je een geur uit de auto moet verwijderen.

   

  Artikel verder lezen »
 • Jouw auto zomer klaar maken

  Geplaatst op 31 mei 2020 Jouw auto zomer klaar maken

  In de zomer heb je iets anders van je auto nodig als bijvoorbeeld in de winter. Wanneer de winter aanbreekt maak je gebruik van een andere ruitenwisservloeistof en er zitten zelfs andere banden onder jouw auto. Er zijn een aantal simpele dingen die jij met je auto kunt doen om deze weer helemaal klaar voor de zomer te krijgen. Bij het doorbreken van de eerste zonnestralen rijd jij rond in een prachtig schone en frisse auto.

   

   

   

  Artikel verder lezen »
 • Autowassen: Stappenplan

  Geplaatst op 6 juli 2020 Autowassen: Stappenplan

  Wanneer je net een nieuwe auto hebt aangeschaft blinkt je auto geweldig en je kan je geluk niet op over hoe geweldig je auto er wel niet uit ziet. Helaas ontkom ook jij niet aan viezigheid en vuil op je auto en op een gegeven moment zal je er toch achterkomen dat je auto er een stuk minder mooier uit ziet dan in het begin het geval was. Gelukkig heb je altijd nog de mogelijkheid om je auto te wassen en aan de hand van dit blogartikel geven we een stappenplan dat je kunt volgens voor het wassen van je auto. Lees verder om erachter te komen hoe dit autowassen stappenplan in elkaar zit.

   

  Artikel verder lezen »
 • Hoe onderhoud ik mijn waxlaag?

  Geplaatst op 10 september 2020 Hoe onderhoud ik mijn waxlaag?

  Het is misschien een vraag die je jezelf regelmatig stelt.
  Een waxlaag op jouw auto biedt bescherming tegen vuil, weersomstandigheden en krasjes.
  Hoe lang blijft een waxlaag zitten en hoe zorg je ervoor dat jouw auto altijd optimaal beschermd is.
  Het zijn allemaal vragen die gelukkig vrij eenvoudig te beantwoorden zijn.
  Lees daarom verder en ontdek hoe je de waxlaag van jouw auto onderhoudt zodat jouw auto altijd beschermd is en zal stralen.

  Artikel verder lezen »
 • Banden schoonmaken

  Geplaatst op 10 september 2020 Banden schoonmaken

  De banden schoonmaken van je auto is een onderdeel wat door veel mensen weleens vergeten wordt.
  Maar wist je dat banden schoonmaken kan zorgen voor een langere levensduur van de banden?
  Aan de hand van dit blogartikel vertellen we je meer over hoe je het beste aan de slag kunt gaan met het schoonmaken van je autobanden.
  Lees verder voor meer informatie.

  Artikel verder lezen »