De producten van Turtle Wax

Geplaatst op 12 december 2020
De producten van Turtle Wax

Iedere autoliefhebber die met regelmaat zijn of haar auto schoonmaakt is inmiddels wel bekend met de producten van Turtle Wax. Turtle Wax is dan ook misschien wel het meest bekende merk voor autoreinigingsmiddelen ter wereld. De geschiedenis van het merk gaat zo’n 75 jaar terug en dus is het de hoogste tijd dat we eens kijken naar al het moois dat dit merk te bieden heeft. Lees verder voor meer informatie over de producten van Turtle Wax. 

Een ongekend assortiment 

Turtle Wax is natuurlijk niet zonder reden één van de grootste wereldspelers geworden op het gebied van autoreinigingsmiddelen. Het merk heeft deze status dan ook verworven, doordat het een enorm uitgebreid assortiment aanbiedt. Het merk heeft letterlijk alle schoonmaakmiddelen in huis die je nodig hebt om je auto te reinigen. Je kunt de producten bijvoorbeeld gebruiken om het exterieur, het interieur, de velgen of de banden van je auto schoon te maken. 

Het exterieur 

Vrijwel iedere auto eigenaar vindt het fijn om te rijden in een auto die er schoon uit ziet. Turtle Wax begrijpt dit en zij bieden dan ook een enorm assortiment aan producten aan die je kunt gebruiken om het exterieur van je auto te reinigen. Hierbij kan je denken aan waxmiddelen, beschermende coatings, velgenreinigers, bandenreinigers, autoshampoos, krasverwijderaars, polijstmiddelen en nog veel meer. Wij twijfelen er dan ook niet over dat je de reinigingsmiddelen waar je naar op zoek bent zal vinden binnen het assortiment van Turtle Wax. 

Het interieur 

Naast een schoon exterieur is het natuurlijk ook wel zo fijn wanneer je kan genieten van een interieur dat heerlijk schoon is. Gelukkig heeft Turtle Wax ook hier meer dan genoeg oplossingen voor. Zo bieden ze bijvoorbeeld producten die je kunt gebruiken voor het reinigen van het dashboard, autoruiten, (leren) bekleding, de tapijten en alle overige onderdelen die je binnen het interieur van een auto vindt. Tevens hebben ze verschillende producten beschikbaar die een aangename geur in het interieur achterlaten, waardoor je zal genieten van nog meer comfort. 

Voor professionals 

Het prachtige aan Turtle Wax is dat de producten van dit merk zowel te gebruiken zijn door consumenten als door professionals. Ben jij dus een eigenaar van een wasstraat of was je auto’s op locatie? Dan kunnen wij je zeker de producten van dit merk aanraden. Tevens vind je binnen ons assortiment verschillende accessoires die je kunnen helpen om gemakkelijker gebruik te maken van de reinigingsmiddelen van dit merk. 

Neem contact met ons op voor meer informatie 

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je vragen hebt over de producten van Turtle Wax. Je wilt bijvoorbeeld weten welke producten jij het beste kunt gebruiken of hoe je de producten moet gebruiken. In dit geval is het dan ook altijd mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van Poetscenter.nl. Bel naar 06-50283376 of stuur een e-mail naar info@poetscenter.nl. Wij doen ons uiterste best om al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

« Bekijk alle blogs