Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@poetscenter.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  7. voor losse kranten en tijdschriften;
  8. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

1. Onder de volgende voorwaarden geeft Poetscenter.nl garantie op door haar in Nederland geleverde Poetscenter.nl artikelen tegen defecten van technische aard, fabricagefouten, defecten aan het materiaal.

2. De garantie is persoonsgebonden en geldt slechts eenmalig voor degene die zich tijdig via de daartoe geëigende wijze bij Poetscenter.nl heeft geregistreerd.

3. Elke aanspraak op garantie dient vergezeld te gaan van de aankoopbon en het garantiebewijs.

4. De garantie is niet van toepassing bij schade of defecten veroorzaakt door: (I) Ongelukken, verkeerd gebruik, slijtage of verwaarlozing. (II) Foutieve installatie en/of gebruik op een manier die in strijd is met de wettelijke technische- en veiligheidsnormen die in een land gelden, anders dan in het land waar de aankoop plaats vond en/of onjuiste aansluiting op een voedingsspanning die ongeschikt is voor het betreffende apparaat.(III) Elke ongeautoriseerde modificatie of verandering (IV) Onjuist transport van het apparaat zonder geschikte verpakking c.q. bescherming.

5. Op de garantiebepalingen zal geen aanspraak gemaakt kunnen worden in geval van: (I) Schades of verliezen die zich tijdens het transport voordoen. (II) Wijzigingen of verwijderingen van het serienummer van het apparaat.

6. Poetscenter.nl kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor vervolgschade of enigerlei andere consequentie hoe dan ook ontstaan door of in connectie met de door Poetscenter.nl geleverde artikelen.

7. De kosten van vervoer, verpakking, alsmede die van transportverzekering (zie punt 8) zijn voor rekening van de consument.

8. Deze garantie is alleen geldig als de artikelen in Nederland is aangeschaft.

9. De garantie is geldig voor de eerste koper en niet overdraagbaar.

10. Uitsluitend Poetscenter.nl is gerechtigd om de garantievoorwaarden te wijzigen. 

Identiteit ondernemer

Poetscenter.nl
De Werven 7
2731 AZ Benthuizen
info@poetscenter.nl
06-50283376
KVK nr: 27380577
BTW nr: NL200165057B01

Download hier het herroepingsformulier.