Luchtverfrisser voor jouw auto

Geplaatst op 8 april 2019
Luchtverfrisser voor jouw auto

Hoe heerlijk is het om een auto in te stappen die gevuld is met een heerlijke geur. Je zal ernaar uit kijken om de deur te openen en lekker in te stappen. Dit is haalbaar voor elke auto door gebruik te maken van een luchtverfrisser. Hier zijn verschillende producten verkrijgbaar waardoor je erg veel keuze hebt. Het maakt niet uit of je graag geniet van een zoete geur of dat je wilt dat jouw auto weer ruikt als nieuw. Ale opties zijn er als je kijkt naar luchtverfrissers. De opties voor in een auto zijn anders dan die je bijvoorbeeld zou gebruiken in huis. Waarom dat is lees je uiteraard hier. Wij vertellen je meer over de luchtverfrissers in ons assortiment.  

Altijd een fris ruikende auto 

Iedereen wordt blij van een auto die lekker ruikt. Daarvoor kun je dus gebruik maken van een luchtverfrisser. Je moet daarnaast natuurlijk niet vergeten om te zorgen dat het interieur van jouw auto regelmatig schoongemaakt wordt. De geur van een luchtverfrisser zal op een gegeven moment vervliegen. Het ligt aan de variant die je kiest hoe snel dit zal gebeuren. Zodra je de geur niet meer ruikt breng je een nieuwe luchtverfrisser aan of kies je weer voor een ander lekker luchtje voor in jouw auto.  

Niet schadelijk voor de gezondheid 

Als je een luchtverfrisser verneveld in een kleine ruimte is het belangrijk dat deze niet schadelijk is voor jouw gezondheid. Het hoort niet nodig te zijn dat je de auto eerst moet laten luchten voordat je in kunt stappen. Het is met aanbrengen belangrijk de instructies op te volgen die horen bij het middel. Je zou geen last moeten hebben van het gebruik van een middel. Gebruik daarom dus ook geen overdreven grote hoeveelheid van het middel in een auto waar je enkele seconde later gaat instappen of waar je al in zit.  

Elke keer een ander luchtje 

Als je constant hetzelfde luchtje gebruikt kan het zijn dat je deze op een gegeven moment niet meer zo goed ruikt. Dit komt omdat je gewend raakt aan bepaalde geuren. Het is dan een goed idee om eens een andere luchtverfrisser te gebruiken in jouw auto. Er zijn verschillende merken en soorten producten in allerlei lekkere geuren. Wissel een zoet luchtje eens in voor een frisse optie zodat je weer elke keer versteld zal staan als je instapt. Er is niks fijner dan een auto die elke dag weer lekker ruikt en elke keer een verrassend luchtje heeft.  

Airco en ventilatie opfrissen 

Het kan gebeuren dat een auto best fris ruikt maar dat er een nare geur verschijnt zodra de airco aangaat. Dit komt omdat het hier maar lastig schoon te maken is en er geuren vanuit de motor mee kunnen komen. Je kunt de airco en het ventilatiesysteem van de auto opfrissen met een speciaal hiervoor bedoelde luchtverfrisser. Deze spray je naar binnen waardoor deze elke keer weer een frisse geur zal verspreiden wanneer je de airco aanzet.

 

« Bekijk alle blogs