Auto schoonmaken met Cartec producten

Geplaatst op 12 maart 2019
Auto schoonmaken met Cartec producten

 

Als je een auto hebt is het belangrijk deze goed te onderhouden. Dit geldt voor zowel de binnen als de buitenkant. Je auto zal er beter uitzien waardoor je er met trots in rijdt. Ook is het voor de kwaliteit erg belangrijk. Wij bieden een ruim assortiment aan met verschillende middelen die je hiervoor kunt gebruiken. Het merk Cartec is er eentje die echt een goede kwaliteit biedt. Je zal er elke keer weer versteld van staat hoe goed het resultaat hiermee is. Je maakt elke auto makkelijk zelf schoon door de verschillende producten te gebruiken en deze met elkaar te combineren. 

 

De lak altijd smetteloos schoon

 

De buitenkant van een auto is wat het eerst gezien wordt. Als je ergens aan komt rijden valt dit direct op en dat kan zowel positief als negatief zijn. Niemand wil aan komen rijden in een auto die onder het vuil zit en dat is ook niet nodig. Cartec biedt verschillende producten aan waarmee jij ervoor kunt zorgen dat je auto niet alleen schoon is maar ook echt zal stralen. Zo vind je verschillende middelen die geschikt zijn om vuil te verwijderen op een grondige maar toch delicate manier. Ook heeft het merk producten waarmee je kunt polijsten en een beschermende wax laag kunt aanbrengen. Je bent altijd verzekerd van een mooie auto. 

 

Vergeet de binnenkant niet

 

Naast een schone buitenkant is het ook wel zo fijn als de binnenkant fris is. Het interieur van de auto is namelijk waar jij zit en mensen in mee kan nemen. Een stoffig interieur met bekleding vol vlekken zal de uitstraling niet ten goede komen en een auto kan dan ook niet lekker ruiken. Zorg er daarom altijd voor dat je de binnenkant goed schoonmaakt. Dit doe je simpelweg met een interieurreiniger. Deze spray je op de oppervlakken welke je vervolgens afneemt met een doek. Cartec heeft ook middelen welke geschikt zijn voor het reinigen en onderhouden van de bekleding. 

 

Een lekker luchtje na het harde werken

 

Als je hard bezig bent geweest met het schoonmaken van jouw auto is het wel prettig als dit gelijk lekker ruikt. De middelen laten een frisse geur achter maar deze zal vrij snel vervliegen. Daarom kunnen wij je zeker aanraden om gebruik te maken van een luchtverfrisser. Cartec biedt verschillende luchtjes aan waarmee jij jouw auto heerlijk laat ruiken voor meerdere dagen. Zorg dat je altijd een fles in je auto hebt liggen om nare geurtjes direct te elimineren. Dit is ook ideaal voor als je nog even geen tijd hebt om het interieur echt te poetsen. 

 

Cartec doeken en sponzen gebruiken

 

Behalve verschillende schoonmaakmiddelen heb je natuurlijk ook doeken of sponzen nodig om een auto schoon te maken. Cartec biedt hiervoor hele goede opties aan. De sponzen zijn stevig en duurzaam waardoor je deze vaker kunt gebruiken. Over de doeken valt echter ook heel wat te zeggen. Deze zijn gemaakt van microvezel waardoor het vuil zacht wordt weggepoetst en opgenomen door de doek. Hiermee krijg je een perfect en streeploos resultaat zonder dat je hier extra moeite voor hoeft te doen. Vanwege de kwaliteit raden we je echt sponzen en doeken van dit geweldige merk aan.

 

« Bekijk alle blogs