Nooit meer een vies interieur

Geplaatst op 19 juli 2017
Nooit meer een vies interieur

 

Nooit meer een vies interieur

Het deel van de auto waar je in zit is het interieur van de auto. Met schoonmaken van een auto wordt dit deel nogal eens vergeten. Toch is het belangrijk ook dit goed schoon te houden en er netjes uit te laten zien. Je auto interieur schoonhouden doe je met diverse producten die allemaal bijdragen aan het schoonhouden maar ook onderhouden van het auto interieur. In ons assortiment vind je alles van interieurreiniger tot producten voor lederonderhoud om de binnenkant van jouw auto perfect schoon te houden. 

Auto interieurreiniger

Een auto interieur wordt snel vies en lijkt soms wel stof en vuil aan te trekken. Ook kan het interieur snel muf gaan ruiken door in de auto te roken, eten en huisdieren te vervoeren. Dit betekend absoluut niet dat je dit maar moet accepteren. Wanneer je gebruik maakt van een goede auto interieurreiniger verdwijnen deze onaangename luchtjes door het schoonmaken. Ook voor stoffen autobekleding heb je een reiniger, deze verwijderd zelfs hardnekkig vuil van de bekleding. Zo neem je met een gerust hart mensen mee in je auto zonder je druk te maken over vlekken in je bekleding. 

Gebruik maken van een auto luchtverfrisser

Als er na het schoonmaken van je auto nog een vieze lucht in je auto hangt kan je altijd nog gebruik maken van een auto luchtverfrisser. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren maar ook in verschillende vormen. Zo heb je de spray en hangers die allebei hun eigen voordelen hebben. De spray spuit je in je auto om nare geurtjes snel te verwijderen, de geur blijft minder lang aanwezig als met een andere luchtverfrisser. Voor een langer houdende geur kan je deze luchtverfrisser ook op de matjes in je auto sprayen zodat de geur langer aanwezig blijft. De luchtverfrisser die je kunt ophangen heeft een minder sterke geur maar verspreid een frisse geur die zich verspreid in je auto, deze luchtverfrissers werken minimaal 45 dagen. Er zijn zoveel lekkere geurtjes te bestellen dat je elke keer een heerlijke nieuwe geur in je auto kan hebben. 

Het interieur van je auto als nieuw

Het interieur van je auto wordt snel vies. Het interieur schoonhouden kan lastig zijn maar niet als je de juiste producten gebruikt. Een cockpitspray is een goed product wat je kan gebruiken als hulpmiddel met het interieur schoonhouden. Dit laat de kunststof oppervlakken in je auto eruit zien als nieuw, het interieur zal weel een glans hebben als toen de auto net nieuw was. Cockpitspray is ook verkrijgbaar met een antistatische werking, hierdoor wordt stof afgestoten door het oppervlak en dit zal het interieur schoonhouden aanzienlijk makkelijker maken. 

Leren stoelen bij het interieur schoonhouden

Het schoonmaken van leren stoelen is erg eenvoudig. Als je gebruik maakt van een lederreiniger maak je de stoelen schoon en dit draagt ook gelijk bij aan de verzorging. Hierdoor blijft het leer langer mooi. Invloeden van buitenaf kunnen zorgen voor uitdroging en verkleuring van het materiaal en een goed lederonderhoud product gaat dit tegen. 

Het gebruiken van de juiste producten maakt het interieur schoonhouden een makkelijke taak. Iedereen kan rondrijden in een auto om trots op te zijn. Met de producten die je in het assortiment vindt van Poetscenter.nl wordt het schoonhouden van je auto interieur iets waar je nooit meer tegenop hoeft te zien.

 

« Bekijk alle blogs