De producten van SOFT99

Geplaatst op 26 april 2020
De producten van SOFT99

De producten van SOFT99 

Het bedrijf Soft99 in opgericht in het jaar 1954. Het bedrijf met haar oorsprong in Japan ontwikkelt en verkoopt chemische producten die zijn gericht op het schoonmaken van auto’s en op het schoonmaken van het huis. Het bedrijf staat bekend als een innovatieve producent van schoonmaakartikelen. De producten worden wereldwijd verkocht en zijn ook verkrijgbaar bij Poetscenter.nl  

Soft99 Fusso Coating 

Het Japanse bedrijf wierf bekendheid in Europa door de introductie van de Fusso Coating. Dit product is een wax gebaseerd op fluorine polymeren en staat bekend om de duurzame en waterafstotende eigenschappen. De coating zorgt voor een mooie glans en vult lakimperfecties aan. De wax is eenvoudig aan te brengen en je hoeft slechts een dunne laag van de wax aan te brengen voor een optimale werking. 

De reden dat de Fusso Coating in Europa zorgde voor een doorbraak heeft alles te maken met de duurzaamheid van de Wax. Deze wax van Soft99 is namelijk in staat om tot wel 12 maanden lang mee te gaan. Je auto dus 12 maanden lang te beschermen tegen vuil van buitenaf. 

Overige producten van producent Soft99 

Shampoo 

Naast de SOFT99 Fusso coating vindt je in het assortiment van het bedrijf nog andere producten voor het schoonmaken van je auto of je huis. Zo kan je bij Poetscenter.nl onder andere terecht voor ‘shampoo producten’. Deze shampoo producten verwijderen alle soorten vuil die je onderweg kunt tegenkomen. Daarnaast bereiden deze producten de auto voor op verdere bescherming door middel van andere Soft99-producten. 

Om de shampoo producten te gebruiken dien je als eerste de auto te wassen en af te spoelen met water. Zorg ervoor dat stof en vuil van de lak is verdwenen om krassen te voorkomen. Zodra je dit hebt gedaan breng je de shampoo aan op de lak met de meegeleverde spons. Was de gehele auto en spoel de auto af met water. Als laatste dien je de auto te drogen door gebruik te maken van een microvezeldoek voor het beste resultaat. 

Banden en velgen 

Wil jij jouw of velgen eens van een grondige schoonmaakbeurt voorzien? Ook dan is het zeker mogelijk om de producten van Soft99 te gebruiken. In het assortiment van Poetscenter.nl vindt je verschillende producten die geschikt zijn voor het reinigen van de banden en/of velgen. Voordat je het product gaat aanbrengen dien je ervoor te zorgen dat al het grove vuil van de banden of de velgen is verdwenen. Zodra je dit hebt gedaan breng je het product dun aan en laat je het even intrekken (5 tot 10 minuten). Nadat het product goed is ingetrokken kan je het 

Breng het product dat je gaat gebruiken dun aan op de banden of de velgen en laat het hierna een tijdje intrekken. Nadat het product goed is ingetrokken kan je de banden of velgen polijsten met een zachte spons of borstel. Spoel na afloop de auto af met water en geniet van jouw blinkende auto. 

Behoefte aan meer informatie? 

Heb je behoefte aan meer informatie over de producten uit ons assortiment? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan je het beste doen door te bellen naar 06 - 50283376 of door een e-mail te sturen naar info@poetscenter.nl. Poetscenter, jouw specialist op het gebied van Soft99 producten.

 

 

 

« Bekijk alle blogs