De Cartec Colorline collectie

Geplaatst op 13 februari 2020
De Cartec Colorline collectie

 

 

Cartec Colorline is een één van de collecties van Cartec BV. Cartec BV is opgericht in 1986 en het is een bedrijf dat professionele producten levert voor autoreconditionering. Hierbij kan je denken aan producten die zorgen voor een betere lakbescherming of bijvoorbeeld producten die zorgen voor een betere glans van de lak. De Cartec Colorline bestaat uit een 10-tal producten die speciaal zijn geproduceerd om jouw auto blinkend schoon te houden.  

De producten uit de Cartec Colorline collectie 

Zoals je hierboven al even hebt kunnen lezen bestaat de Cartec Colorline uit een 10-tal producten. De producten uit deze lijn worden geproduceerd in een fabriek in Benthuizen en in deze fabriek worden de producten onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Daarnaast vinden er in het laboratorium continu onderzoeken plaats naar innoverende en gebruiksvriendelijke producten. Door te kiezen voor Colorline ben je dus verzekerd van kwaliteitsproducten. De Colorline collectie bestaat uit de volgende producten: 

Allesreiniger 

De Cartec allesreiniger is een sterk geconcentreerd schoonmaakmiddel. De allesreiniger kan gebruikt worden om verschillende verontreinigingen zoals boomhars, vliegen of verkeersvuil te verwijderen. Hiernaast is het ook mogelijk om de allesreiniger te gebruiken voor het interieur van de auto. Met de allesreiniger geniet je van een schone auto, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. 

Splash Shampoo 

Wil je dat jouw auto na het wassen glanst als nooit tevoren? Kies dan voor de Cartec Splash Shampoo. De Splash Shampoo is ontwikkeld op basis van een speciale formule. Dankzij deze formule wordt er een waterafstotende laag op de auto aangebracht, waardoor de auto na het wassen meteen droog trekt. 

Dash-Fresh 

Wil jij het interieur van je auto eens goed opfrissen? Maak dan gebruik van Cartec Dash-Fresh. Dit product is ontwikkeld voor het reinigen van kunststofdelen, zoals het dashboard, deurpanelen, maar ook voor het reinigen van houten en leren onderdelen in het interieur van de auto. 

Express Wax 

De Express Wax is een wax met conserverende eigenschappen. Deze wax is goed te verwerken en geschikt voor het aanbrengen op nieuwe lakken. De Express Wax zorgt voor een diepe glans en een goede bescherming. De wax is tevens te gebruiken op auto’s die zijn voorbehandeld met andere producten. 

Glasreiniger 

Op zoek naar een optimaal product om de ruiten van je auto te reinigen? Kies dan voor de glasreiniger uit de Cartec Colorline collectie. Deze glasreiniger is sterk geconcentreerd en droogt streeploos op. 

Velgenreiniger 

De Cartec velgenreiniger verwijdert remstofaanslag van de velgen. Deze velgenreiniger is zuurvrij. 

Fast Glaze 

Een volgend product uit de Cartec Colorline is de Cartec Fast Glaze. Dit product wordt gebruikt om snel een egale aan te brengen op gepolijste lakken. Dit product zorgt voor een mooie lak en werkt snel een effectief. Fast Glaze is tevens te gebruiken op donkere lakken en het laat geen witte strepen achter op het kunststof. 

Lakreiniger 

De Cartec Lakreiniger is speciaal ontwikkeld voor donkere lakken én licht verweerde lakken. De lakreiniger is ideaal om te verwerken met een polijstmachine. Wil je gaan voor een hoogglans resultaat? Behandel de lak dan na met Cartec Perfect Polish of Cartec Express Wax. 

Perfect Polish 

Cartec Perfect Polish is een snelwerkende polish. Deze polish is gebaseerd op een cleaner en een wax. Door de Pefect Polish aan te brengen op de laklaag krijgt de lak zijn glas weer terug. Dit product is gemakkelijk te verwerken, ook in combinatie met een polijstmachine. 

PTFE Wax 

De Cartech PFTE Wax is een hoogwaardige wax die zorgt voor een diepe glans. De wax is gemakkelijk te verwerken en kan aangebracht worden op nieuwe lakken, maar ook als nabehandeling van het polijsten. De Wax geeft een goede en langdurige bescherming en laat geen resten achter op het kunststof. 

Wil jij genieten van een brandschone auto, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant? Kies dan voor de producten uit de Cartec Colorline collectie.

 

 

« Bekijk alle blogs