Cartec poetsmiddelen voor grootverbruikers

Geplaatst op 12 april 2020
Cartec poetsmiddelen voor grootverbruikers

Heb jij een eigen bedrijf in het onderhouden van auto’s of ben je simpelweg zelf vaak bezig met het onderhouden van je eigen auto(‘s)? Dan kan het weleens lonen om Cartec poetsmiddelen aan te schaffen die geschikt zijn voor grootverbruik. De grootverbruik producten in ons assortiment hebben vanzelfsprekend dezelfde kwaliteit als de producten in kleinere varianten, alleen het verschil is dat deze producten natuurlijk een stuk langer meegaan. 

Cartec poetsmiddelen voor grootverbruik 

Hierboven kon je al even lezen dat Cartec poetsmiddelen voor grootgebruiker geschikt zijn voor mensen die veel bezig zijn met het onderhouden van auto’s. Het grote voordeel aan Cartec poetsmiddelen voor grootverbruik is de inhoud van de producten. Ben je een grootverbruiker en kies je toch voor de kleinere varianten? Dan merk je al snel dat je binnen de kortste keren nieuwe poetsmiddelen nodig hebt. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere kleinere varianten te bestellen, maar daarnaast kan je ook kiezen voor flessen met een grotere inhoud. Wanneer je Cartec producten voor grootverbruik bestelt zal je erachter komen dat je ook nog eens een stuk voordeliger uitkomt. Hiernaast kan je binnen dit assortiment terecht voor verschillende accessoires die het gebruiken van grotere verpakkingen makkelijker maken. 

Accessoires nodig? 

Wanneer je besluit om Cartec poetsmiddelen voor grootverbruik aan te schaffen kan dat natuurlijk voordelig uitpakken. Alleen soms kunnen de producten met grote inhoud weleens lastig zijn om te gebruiken. Gelukkig hebben wij verschillende accessoires in ons assortiment die het gemakkelijker maken om deze grote verpakkingen te gebruiken. Door bijvoorbeeld een aftapkraan of plupdop te gebruiken voorkom je verspilling en dit zorgt er weer voor dat je extra lang kunt genieten van jouw grootverbruik producten van Cartec. 

Maak de keuze voor een starterspakket 

Wil jij in één klap voorzien zijn van alle producten die je nodig hebt voor het onderhouden van je auto? Dan is het nu mogelijk om bij Poetscenter.nl te kiezen voor een starterspakket. In de Cartec Essentials Starterspakket vind je alle producten die nodig hebt voor het op en top onderhouden van je auto’s. Zo vind je in het pakket onder meer een allesreiniger, motorreiniger, velgenreiniger, shampoo, glasreiniger, dashboardreiniger en meer! Voor meer informatie over dit starterspakket is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.  

Bestel nu gemakkelijk en eenvoudig jouw producten bij Poetscenter.nl 

Poetscenter.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van reinigingsproducten voor auto’s. In ons assortiment vind je een uitgebreid aanbod die jouw leven een stuk gemakkelijker maken wanneer je veel met onderhoud van auto’s bezig bent. Producten die je voor 15:00 besteld, worden dezelfde dag verzonden en kun je over het algemeen de volgende dag in huis verwachten. Voor meer informatie over de Cartec poetsmiddelen is het mogelijk om te bellen naar 06-50283376 of door te mailen naar info@poetscenter.nl.

 

« Bekijk alle blogs