Soorten polijstmiddel Cartec Refinish Line

Geplaatst op 7 november 2020
Soorten polijstmiddel Cartec Refinish Line

Wil jij je auto polijsten? Dan is het belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste middelen. De middelen die wij hiervoor kunnen aanraden zijn de producten uit de Cartec Refinish Line. Door gebruik te maken van deze producten bent u verzekerd van een 100% hologramvrij en diepglanzend resultaat. In de Refinish Line vind je tevens producten die het gebruik van het polijstmiddelen makkelijker maakt, zoals bijvoorbeeld polijstsponzen en wandsystemen. 

De Cartec Refinish Line 

De Refinish Line van Cartec bestaat in totaal uit 9 producten. Hieronder zullen we u in het kort meer vertellen over deze producten. 

Diamond Cut 3000

Dit product is zeer geschikt om te gebruiken voor verweerde, harde en krasbestendige lakken. De compound zorgt voor een extreem diepe polijstwerking en verwijdert zonder problemen schuurkrassen, spuitnevel, sinaasappelhuid, stofjes en zakkers. 

Compound 5000 

Door gebruik te maken van de Compound 5000 zorg je ervoor dat geoxideerde en doffe autolak weer glanst als nooit tevoren. Dit polijstmiddel is zowel te gebruiken op nieuwe als oude autolakken en verwijdert sinaasappelhuid, spuitnevel en krassen zonder probleem. 

Final Cut 9000 

Verwijder hologrammen en kleine krassen door gebruik te maken van Final Cut 9000. Dit product zorgt tevens voor een zeer diepe glans van de lak. 

Panel Spray  

Heb je je auto gepoetst en wil je ervoor zorgen dat na het poetsen oplosmiddelen, siliconen of polijstresiduen verwijderd worden? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van Panel Spray. Dit product kan tevens gebruikt worden wanneer je een keramische coating op de lak wilt aanbrengen, waardoor de coating beter aan de lak zal hechten. 

Ultra Finish 12000 

Ben je op zoek naar een middel dat in staat is om extreem diepe glans te realiseren? Dan kan je met de Ultra Finish 12000 niet de mist in gaan. Dit middel zorgt voor een geweldige hoogglans en zorgt er daarnaast voor dat hologrammen worden verwijderd. 

WaxCoat 

Cartec WaxCoat zorgt voor een langdurige bescherming na het polijsten van je auto. Dit middel bevat speciale polymeren en Carnaubawax, waardoor er tevens een zeer diepe glans en extreem glad oppervlak wordt gerealiseerd. 

Polijstsponzen en microvezeldoeken 

Om het aanbrengen van de polijstmiddelen wat te vergemakkelijken vindt u binnen de Cartec Refinish Line verschillende hulpmiddelen, zoals polijstsponzen en microvezeldoeken. De kleuren van de sponzen komen overeen met de polijstmiddelen, zodat je precies weet welke spons je voor welk proces moet gebruiken. 

Refinish Polishing Bag 

Tenslotte vind je binnen de Cartec Refinish Line een handige tas, waarin je alle flessen, sponzen en doeken gemakkelijk kan opbergen. Doordat het een tas betreft kan je alle middelen gemakkelijk meenemen, waardoor je overal aan de slag kan met het polijsten van je auto.

« Bekijk alle blogs