Polijsten

Er zijn 86 resulaten gevonden


Polijsten

Polijstmiddel auto voor alle soorten lak  

Blanke lak, metallic lak of wat voor lak je dan ook op je auto hebt maakt niet meer uit. Wij hebben voor alle soorten lak een passend polijstmiddel. Zo zorgen wij ervoor dat wat voor lak je dan ook op je auto hebt je hem weer in de mooie staat kan terugbrengen die hij altijd heeft gehad. Verwering, oxidatie, lichte krasjes of vuil zijn allemaal te verwijderen als je gebruik maakt van een goed polijstmiddel auto.  

Wat doet een polijstmiddel?  

Een polijstmiddel auto gebruik je na het grondig reinigen van de lak en eventueel als voorbehandeling van een autowax Een polijstmiddel helpt om lichte krasjes van je auto te verwijderen maar ook om oxidatie en verwering weg te werken. Het laat je auto weer glanzen zoals hij deed toen je hem net kocht. Je auto zal er dankzij polijstmiddel auto weer uit zien als op de dag dat je besloot die auto te willen. Wanneer jij je auto hierna behandeld met een wax zal je verbaasd zijn over het resultaat. Je kan je auto haast gebruiken als spiegel nadat je klaar bent met het behandelen van je auto.  

Instant Show Shine  

Als je auto pas behandeld of gepolijst is kan je een Spray wax voor een snelle finishing Touch gebruiken . Als er vingerafdrukken, licht vuil of verkeersaanslag op je auto zit kan je deze snelle oplossing gebruiken. Het is geen volledige polijstbeurt maar een snelle oplossing voor licht vuil, om je auto er snel als nieuw uit te laten zien. Als je een date hebt of een echte autoliefhebber mee laat rijden kan je na het gebruik van deze Spray wax laten zien wat een mooie wagen je hebt.  

Polijstmiddel auto in een set  

Wanneer je niet weet waar te beginnen als het aankomt op het polijsten van je auto is het een goede optie om voor de Refinish Line te gaan. Hier zit alles in wat je nodig hebt om je auto te polijsten zoals het hoort. Wij hebben in ons assortiment bijvoorbeeld Refinish starters bag. Hier zitten diverse polijstpasta, s in en ook de pads die je nodig hebt om de pasta’s te kunnen gebruiken op je auto. Dit zorgt ervoor dat je met het bestellen van een polijstmiddel auto niks kan vergeten, het gebruiken van polijstmiddel auto wordt zo makkelijk mogelijk gemaakt.  

Polijstmiddel bij Poetscenter.nl  

Een auto die eruit ziet als nieuw, wie wil dat nou niet. Je kan altijd in een glanzende auto rijden die eruit ziet als nieuw. Wij bieden een erg divers assortiment aan, zodat wij zeker weten dat er voor elke auto eigenaar een goede optie tussen zit. Voor alle polijstmiddel auto moet je een kijkje nemen in het assortiment van Poetscenter.nl, het resultaat zal je zeker niet teleurstellen.