Cartec Refinish Line Boormachine set
€ 113,95
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


Cartec Refinish Line

Cartec Refinish Line Boormachine set

Leuke start set met alle stappen van de Cartec Refinish line.
Cartec Refinish Line Boormachine set bevat de volgende producten 

Cartec WaxCoat (150ML)

WaxCoat bevat speciale polymeren en Carnaubawax en geeft een langdurige bescherming na het polijst-proces. Het product geeft een zeer diepe glans en zorgt voor een extreem glad oppervlak. WaxCoat heeft geen polijstende werking. Het product is gemakkelijk aan te brengen en te verwerken met de zachte microvezeldoek.

Cartec Ultra Finish 12000 (150ML)

Cartec Ultra Finish 12000 is een high finishing product en geeft een extreem diepe glans aan de lak. Met Ultra Finish 12000 wordt een absoluut hologramvrij resultaat behaald. Het product bevat geen siliconen, laat geen vette laag achter op de lak en is makkelijk in gebruik. In combinatie met een roterende machine wordt het beste resultaat behaald maar een excentrisch-roterende polijstmachine kan ook worden gebruikt.

Cartec Final Cut 9000 (150ML)

Final Cut 9000 is een “one step” finishing product. Kleine krasjes en hologrammen worden gemakkelijk verwijdert. Final Cut 9000 geeft de lak een zeer diepe glans. De "one step" technologie is ideaal voor detailers. In combinatie met een excentrisch-roterende machine wordt het beste resultaat behaald.

Cartec Compound 5000 (150ML)

Compound 5000 brengt de geoxideerde en doffe autolak weer op hoogglans. Dit polijstmiddel is ook geschikt voor nieuwe, vers gespoten lakken. Lakproblemen als sinaasappelhuid, spuitnevel en krassen worden makkelijk en effectief verwijdert. De Compound 5000 is een economische keuze, is niet vet en geeft nauwelijks stofvorming. In combinatie met een roterende machine wordt het beste resultaat behaald. Na het gebruik van Compound 5000 wordt Final Cut 9000 geadviseerd.

Cartec Diamond Cut 3000 (150ML)

Diamond Cut 3000 is een compound met een extreem diepe polijstwerking. Het product is uitermate geschikt voor verweerde, harde en krasbestendige lakken. Diepe (schuur) krassen , spuitnevel, sinaasappelhuid, stofjes en zakkers worden snel en moeiteloos verwijderd. Diamond Cut 3000 is tijdbesparend door snelle verwerking, is gemakkelijk uit te poetsen en geeft direct hoge glans. In combinatie met een roterende polijstmachine wordt het beste resultaat behaald. Na het gebruik van Diamond Cut 3000 wordt Final Cut 9000 of Ultra Finish 12000 geadviseerd.

Cartec Refinish Pad Groen Roterend 80MM

 

 

Cartec Refinish Pad Groen Roterend 80MM In combinatie met de Cartec Diamond Cut 3000 is
h
et effect van deze pad subliem. Deze grove polijst pad is ideaal te gebruiken voor het polijsten van lakoppervlakken. (Geschikt voor roterende polijstmachines)

 

 

Cartec Refinish pad Geel Roterend 80mm

 

Cartec Refinish pad Geel Roterend 80mm Deze pad is speciaal ontwikkeld om de combinatie te leggen met de Cartec Compound 5000. Het resultaat van deze combinatie is dan ook top. Het is een middelgrove polijstspons die ideaal is voor het polijsten van lakoppervlakken. (Geschikt voor roterende polijstmachines)

 


Cartec Refinish pad wit Roterend 80mm

Cartec Refinish pad wit roterend 80mm is te combineren met onze Cartec Final Cut 9000 zorgt voor glanzend resultaat. Het is een medium polijstpad die gebruikt wordt voor het licht polijsten en het op glans brengen van lakoppervlakken. (Geschikt voor roterende polijstmachines)

 

Cartec Refinish pad Antraciet roterend 80mm

Cartec Refinish pad Antraciet roterend 80mm In combinatie met de Cartec Ultra Finish 12000zorgt deze pad voor een prachtig eindresultaat. Deze fijne polijstpad zorgt voor een prachtige hoogglans op het lakoppervlak. (Geschikt voor roterende polijstmachines)

 

Adapter M14 Polijstsponshouder - Boormachine

Adapter M14 voor gebruik van de polijst pad houder op een boormachine

 

Polijst Pad houder 70mm (soft)

Polijst Pad houder voor op de poetsmachine of voor de adapter-m14-polijstsponshouder-boormachine. De Pad houder is 70mm.

 

Specificaties

Reviews

Er zijn geen reviews voor dit product . Wees de eerste om erover te schrijven!