Cartec Refinish Bag Startpakket Alle Producten
€ 355,75
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


Cartec

Cartec Refinish Bag Startpakket Alle Producten

In de Cartec Refinish Polishing Bag vindt je verschillende producten uit de Refinish Line van Cartec. Dit pakket bevat alle producten uit de collectie zoals, flessen, sponzen en doeken. De producten kunnen gemakkelijk meegenomen worden in de tas en in het midden is er eventueel plaats voor een poetsmachine. De tas wordt geleverd inclusief eens schouderriem wat het nog makkelijker maakt om de tas te dragen. Dit startpakket bevat de volgende onderstaande producten.

Cartec WaxCoat (1000ML)

 Cartec WaxCoat zorgt voor een langdurige bescherming na het polijst-proces en daarnaast heeft het product zelf een polijstende werking. Cartec WaxCoat zorgt voor een glad oppervlak en een diepe glans. Breng dit product aan door gebruik te maken van een microvezeldoek.

Cartec Ultra Finish 12000 (1000ML) 

Met Cartec Ultra Finish 1200 bereik je een hologramvrij resultaat. Dit product bevat geen siliconen en laat geen vette laag achter op de lak. Cartec Ultra Finish 1200 is een high finishing product en geeft een diepe glans aan de lank. Het beste resultaat wordt behaald in in combinatie met een roterende machine of een excentrisch-roterende polijstmachine.

Cartec Final Cut 9000 (1000ML) 

Door gebruik te maken van Final Cut 9000 is het eenvoudig om kleine krasjes en hologrammen te verwijderen. Final Cut 9000 is een ‘een-staps’ finishing product en zorgt voor een diepe glans. De ‘een-staps’ technologie is ideaal voor detailers en voor het beste resultaat maak je gebruik van een excentrisch-roterende machine.

Cartec Compound 5000 (1000ML) 

Cartec Compound 5000 kan worden gebruikt om geoxideerde en doffe autolakken weer op hoogglans te laten stralen. Het product verwijdert effectief verschillende lakproblemen zoals spuitnevel en krassen op de lak. Dit product kan het beste gebruikt worden in combinatie met een roterende machine. Dit product is niet vet en leidt nauwelijks tot stofvorming. Na het gebruiken van Cartec Compound 5000 raden wij aan om de lak na te behandelen met Cartec Final Cut 9000.

Cartec Diamond Cut 3000 (1000ML) 

Cartec Diamond Cut 3000 is een compound met een diepe polijstwerking. Dit product is geschikt om te gebruiken voor harde, krasbestendige en verweerde lakken. Krassen, spuitnevel, sinaasappelhuid en stof wordt snel en effectief verwijderd. Doordat dit product snel is te verwerken, gemakkelijk uit te poetsen en direct een hoge glans geeft bespaar je tijd. Gebruik Cartec Diamond Cut 3000 voor het beste resultaat in combinatie met een roterende polijstmachine. Na het gebruik van dit product wordt een nabehandeling met Final Cut 9000 aangeraden.

 

 

Cartec Polijst Pad Groen Excentrisch

  

Gebruik de Cartec Polijst Pad in combinatie met de Cartec Diamond Cut 3000 voor een subliem resultaat. De pad is ideaal voor het polijsten van lakoppervlakken. De Cartec Polijst Pad kan gebruikt worden in combinatie met excentrish-roterende polijstmachines. Wordt geleverd per één stuk.

 

 

Cartec Polijst Pad Geel Exentrisch

 

Deze Polijst Pad is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de Cartec Compound 5000. Ideaal voor het polijsten van lakoppervlakken. Geschikt om te gebruiken met excentrisch-roterende polijstmachines. 

 

 

Cartec Polijst Pad Wit Excentrisch

  

Combineer deze pad met Cartec Final Cut 9000 voor een glanzend resultaat. Deze medium polijstpad is geschikt voor het licht polijsten en het op glans brengen van lakoppervlakken. Kan gebruikt worden in combinatie met een excentrisch-roterende polijstmachine.

 

Cartec Polijst Pad Antraciet Excentrisch

  

Door dit product te gebruiken in combinatie met Cartec Ultra Finish 12000 zorg je voor een prachtig hoogglans eindresultaat. De polijstpad is geschikt voor excentrisch-roterende polijstmachines.


Microvezeldoek Ultra-Soft Groen Cartec 

Microvezel doek speciaal ontwikkeld voor het gebruik na de Diamond Cut 3000. Deze kwalitatieve en zware microvezeldoek absorbeert optimaal en kan gebruikt worden voor alle oppervlakken. Na het gebruik kan je genieten van een diep gereinigde lak. 

 

Microvezeldoek Geel Cartec

  

Deze microvezeldoek absorbeert optimaal en is geschikt voor alle oppervlakken. Met deze kwalitatieve en zware microvezeldoek zorg je voor een snelle en diepe reiniging.


 

Microvezeldoek Wit Cartec

  

Deze microvezeldoek is een kwalitatieve en zware microvezeldoek die optimaal absorbeert en geschikt is voor alle oppervlakken. Gebruik maken van deze doek zorgt voor een snelle en diepe reiniging.

 


Microvezeldoek grijs cartec  

Maak gebruik van deze microvezeldoek voor een snelle en diepe reiniging. Absorbeert optimaal en is geschikt voor alle oppervlakken.


Microvezeldoek Ultra-Soft Paars Cartec  

Deze microvezeldoek is speciaal ontwikkeld om te gebruiken na het gebruik van Cartec WaxCoat. Deze zware microvezeldoek absorbeert optimaal en is geschikt voor het gebruik op alle oppervlakken. Maak gebruik van deze doek voor een diepe reiniging.

Specificaties

Reviews

Er zijn geen reviews voor dit product . Wees de eerste om erover te schrijven!