Refinish Startpakket 150mm roterend (alle producten)
€ 478,20
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


Refinish Startpakket 150mm roterend (alle producten)

Refinish Startpakket Roterend 
hebben eigen unieke voordelen en kunnen gebruikt worden volgens het Refinish stappensystemen. Voor ieder product is een eigen pad
en een doek ontwikkeld welke herkenbaar zijn aan de overeenkomende kleur. Het Refinish startpakket bevat alle producten, inclusief pads geschikt voor roterende (150mm) machines en microvezeldoeken. Daarnaast wordt het geleverd met een handige wandhouder welke de werkplaats opgeruimd en overzichtelijk houdt.

U kunt hier ook de losse producten bekijken die bij de refinish set zijn inbegrepen.

 

Diamnond Cut 3000
is een compound met een extreem diepe polijstwerking. Het product is uitermate geschikt voor verweerde, harde en krasbestendige lakken. Diepe (schuur) krassen , spuitnevel, sinaasappelhuid, stofjes en zakkers worden snel en moeiteloos verwijderd. Diamond Cut 3000 is tijdbesparend door snelle verwerking, is gemakkelijk uit te poetsen en geeft direct hoge glans. In combinatie met een roterende polijstmachine wordt het beste resultaat behaald. Na het gebruik van Diamond Cut 3000 wordt Final Cut 9000 of Ultra Finish 12000 geadviseerd.   
Polijst pad groen roterend
microvezeldoek ultra soft groen

Compound 5000
brengt de geoxideerde en doffe autolak weer op hoogglans. Dit polijstmiddel is ook geschikt voor nieuwe, vers gespoten lakken. Lakproblemen als sinaasappelhuid, spuitnevel en krassen worden makkelijk en effectief verwijdert. De Compound 5000 is een economische keuze, is niet vet en geeft nauwelijks stofvorming. In combinatie met een roterende machine wordt het beste resultaat behaald. Na het gebruik van Compound 5000 wordt Final Cut 9000 geadviseerd.
polijst pad roterend geel
microvezeldoek geel

final cut 9000
is een “one step” finishing product. Kleine krasjes en hologrammen worden gemakkelijk verwijdert. Final Cut 9000 geeft de lak een zeer diepe glans. De "one step"
technologie is ideaal voor detailers. In combinatie met een excentrisch-roterende machine wordt het beste resultaat behaald.
polijst pad wit roterend
microvezeldoek wit

Utra finish 12000
Ultra Finish 12000 is een high finishing product en geeft een extreem diepe glans aan de lak. Met Ultra Finish 12000 wordt een absoluut hologramvrij resultaat behaald. Het product bevat geen siliconen, laat geen vette laag achter op de lak en is makkelijk in gebruik. In combinatie met een roterende machine wordt het beste resultaat behaald maar een excentrisch-roterende polijstmachine kan ook worden gebruikt.
polijst pad antraciet roterend
microvezeldoek grijs


waxcoat
bevat speciale polymeren en Carnaubawax en geeft een langdurige bescherming na het polijst-proces. Het product geeft een zeer diepe glans en zorgt voor een extreem glad oppervlak. WaxCoat heeft geen polijstende werking. Het product is gemakkelijk aan te brengen en te verwerken met de zachte microvezeldoek.
microvezeldoek ultra soft paars

 

 

 

Specificaties

Reviews

Er zijn geen reviews voor dit product . Wees de eerste om erover te schrijven!