Cartec New ColorLine Klikrek Startpakket
€ 135,95
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


Cartec

Cartec New ColorLine Klikrek Startpakket

Cartec New Colorline klikrek starterspakket 

 

 

De flacons zijn gevuld met 500 ML inhoud per stuk. De colorline bestaat uit een 12-tal producten voorzien van een kleurencode waarmee snel en efficiënt iedere auto in nieuw staat gebracht kan worden.
deze producten zijn nauwkeurig geselecteerd uit het ruime aanbod van cartec producten. de producten worden aangeboden
met een handig opbergsysteem de producten in dit opbergsyteem zijn.

Motorreiniger / Engine Cleaner MV40 500 ML
Engine Cleaner MV40 is een oplosmiddelvrije reiniger. Ontvet en reinigt motoren
Velgenreiniger / Wheel Cleaner 500ML
Krachtige zuurvrije Wheel Cleaner. Verwijdert hardnekkige remstof van stalen en aluminium velgen. Voor gebruik testen op een onopvallende plek.
Tar & Glue Remover
Tar & Glue remover is ontwikkeld voor de veilige en permanente verwijdering van teer- en lijmresten
Allesreiniger / All Purpose Cleaner  500ML
All purpose cleaner is een veelzijdige krachtige reiniger. Zeer geschikt voor het verwijderen van insecten, vliegen, vuil en vet.

Splash shampoo
Splash Shampoo is een volschuimende, reinigende autoshampoo met wax

Interieur reiniger / Interior Cleaner 500ML
Interieur reiniger is een sterk geconcentreerde reiniger voor het interieur van de auto. Geschikt voor stoffen bekleding, dashboard, vloer etc. Verwijdert moeiteloos vuil, vet en nicotineaanslag
Dash-fresh 500ML
Dash-Fresh is een interieurlotion en geeft alle kunststofdelen weer een nieuw uiterlijk. Laat een niet vette zijdeglans achter met een aangename geur. Aanbrengen met een kleine spons voor het beste resultaat.
Glasreiniger/ Glass Cleaner 500ML
Glasreiniger reinigt en ontvet ruiten. te gebruiken op spiegel en ramen zowel binnen als buiten.
Gebruik papier bij het aanbrengen en verwijderen voor het beste resultaat.
Perfect Polish 500ML
Perfect Polish is een combinatie van cleaner en wax. Geeft een langdurige bescherming en een diep glanzend resultaat. Resten verwijderen met een schone doek. Gebruik indien nodig vooraf Super Lakreiniger.
Fast Glaze fast glaze wordt gebruikt om nieuw en gepolijste lakken te voorzien van een diepe en egale glans. Ideaal ook voor na het wassen of voor gebruik in de showroom.
Vinyl 500ML
Vinyl reinigt en beschermt kunststof. Geschikt voor bumpers, spiegels, banden, vinyldaken etc. Aanbrengen met kleine spons of met een vernevelaar.
Motor-Fresh 500ML
Motor-Fresh is een innovatief, oplosmiddelvrij product voor het verfraaien van de motor en wielkasten. Eenvoudig opspuiten en laten drogen voor een streepvrij resultaat.
flacon 500ML 12x
vernevelaar    8x
plupdop          4x 

 

A. Exterieur van de auto reinigen.

1. Motorkap openen en de gehele afgekoelde motorruimte innevelen met MOTORREINIGER MV-40/ ENGINE CLEANER. Bij hardnekkige vervuiling het product grondig inborstelen met de Cartec velgenkwast of bokkepoot.
2. De velgen innevelen met VELGENREINIGER/WHEELCLEANER. Even laten inwerken en indien nodig inborstelen met een Cartec velgenkwast.
3.TAR & GLUE REMOVER aanbrengen op het te behandelen lakoppervlak en vervolgens een korte periode
laten intrekken.
4.Gehele carroserie van boven naar beneden inspuiten met ALLESREINIGER/ALL PUROSE CLEANER. Afhankelijk van de vervuiling kan het product verdund worden met water tot maximaal  1:10.
Portieren van de auto openen en randen, stijlen, dorpels, en tankdop in spuiten met ALLESREINIGER/ALL PUROSE CLEANER 
5. De gehele auto grondig van boven naar beneden met water Afspuiten, indien mogelijk met een hogedrukreiniger (80 Bar, 60°C). De auto drogen met een Cartec wafel zeem of met een luchtspuit voor een streepvrij en glanzend resultaat. 
6. Bij een normale wasbeurt en wanneer de auto niet gepolijst of beschermd moet worden, kan de auto met Splash Shampoo gewassen worden. Doe 15 Ml Splash Shampoo in een emmer met warm water en schud tot een zeepachtige consistentie. Gebruik een schone cartec autospons rechthoek, start bovenaan het voertuig en reinig dak, ramen, deurstijlen en de lak. daarna auto afspuiten als stap 5.

B. Interieur van de auto reinigen en verzorgen

7. De auto uitzuigen en matten, stoelhoezen etc. verwijderen. Bekleding, hemel en zonnekleppen innevelen met INTERIEUR REINIGER/INTERIOR CLEANER Vervolgens met een spons of microvezel washandschoen reinigen. N.B. Altijd vooraf uitproberen op een onopvallende plek. 
8. Het kunststof van de cockpit, dashboard en deuren met DASH-FRESH behandelen en droogwrijven met een pluisvrije Cartec doek.
9. De binnenkant van de ruiten en binnenspiegels met GLASREINIGER/GLASS CLEANER innevelen. Met de microvezel maxi glas droogwrijven en op glans brengen voor een streeploos resultaat.

C. Exterieur verzorgen 

10. Het lakwerk behandelen met PERFECT POLISH. Handmatig met ronddraaiende beweging aanbrengen en laten drogen. Daarna met een zachte microvezeldoek op hoogglans brengen.
11. Breng Fast Glaze aan op de lak met een microvezeldoek van cartec. maak ronddraaiende bewegingen voor een hoogglanzend effect. ( indien gekozen wordt voor Fast Glaze kan stap 10 worden overgeslagen.
12. Bumpers, banden, spiegels en styling met VINYL behandelen. Nawrijven met een Cartec vinyl spons.
13. De ruiten innevelen met GLASREINIGER. Altijd met papier of microvezel maxi glas schoonwrijven voor een streeploos en glanzend resultaat.
14. De afgekoelde motorruimte innevelen met MOTOR-FRESH. De motorkap sluiten en 30 minuten laten drogen.

Bij de set krijgt u een geplastificeerde kaart met de kleuren en het stappenplan van de colorline.

Eventueel aanvullend:
Indien bij stap 10 Perfect polish moet voldoende polijst, word aanbevolen de Cartec Refinish line te gebruiken

Specificaties

Reviews

annoniem 31-05-2020

Met deze set krijgt je heel gemakkelijk je auto weer in een top staat egt een aanrader!


Plaats review