Wax,Sealant,Glaze,Detailer

Er zijn 97 resulaten gevonden


Wax,Sealant,Glaze,Detailer

 

Bescherming bieden aan je lak met autowax

Als je in je auto stapt om ergens heen te gaan wil je dit doen met een gerust gevoel. Je wil je geen zorgen maken over kleine krasjes of verwering die kan ontstaan op de lak. Zeker als je een nieuwe auto hebt maar ook als je gewoon erg trots bent op de mooie auto die je al langer hebt is het een goed idee om een beschermende laag aan te brengen. Dit kan heel goed in de vorm van een autowax. Dit is een middel die je op je autolak smeert en die een mooi glanzende laag achterlaat en die gelijk de lak van je auto beschermt. Het is een kleine moeite maar het resultaat is zeker lonend als je gebruik maakt van autowax. 

Autowax voor prachtige uitstraling 

Welke auto je ook uitkiest, kies je ook deels omdat je hem mooi vindt. Het mooie uiterlijk en de uitstraling van de auto wil je dan ook zo lang mogelijk behouden. Dit wil zeggen een mooie glans en natuurlijk geen krasjes. Autowax speelt een grote rol in het onderhouden van mooie lak. Door het beschermende vermogen van de waxlaag die na de behandeling op je auto achterblijft zal de lak langer mooi blijven. Ook geeft de autowax je auto een mooie hoogglans laag die ervoor zorgt dat je auto nog meer opvalt. Zo ziet iedereen je rijden in een auto die er altijd goed uit ziet. 

Het gebruik van autowax 

Het is niet moeilijk om autowax te gebruiken in tegenstelling tot wat sommige mensen misschien denken. Ook hoeft het echt geen uren te duren voordat je auto weer glimt. Met de hand of met een poetsmachine maakt voor het gebruik van de autowax niet uit.
Waarneer je ervoor kiest om de autowax met de hand aan te brengen op de auto, zorg je dat eerst de lak helemaal schoon is. Dit is erg belangrijk voor de hechting van de wax. Vervolgens breng je de was aan op een schone doek en wrijf je met goede druk in een draaiende beweging de autowax op de lak van de auto.
als de autowas vervolgens geheel opgedroogd is wrijf je het auto met een microvezel poetsdoek op tot hoogglans. 
Met een poetsmachine autowax aanbrengen werkt eigenlijk precies hetzelfde. Je zorgt er eerst voor dat de lak van je auto goed schoon en droog is. Vervolgens breng je met de poetsmachine de autowax aan over de gehele lak van de auto. Als laatste stap poets je de auto met een microvezel doek op tot hoogglans.
Beide manieren werken snel en efficiënt, als je een poetsmachine in huis hebt dat heel fijn en kan je deze zeker gebruiken bij om autowax uit ons assortiment aan te brengen, een wax aanbrengen met de hand geeft echter een net zo mooi resultaat en je komt ook makkelijker op lastig te bereiken plekjes.

Autowax als aanvulling op polijstmiddel 

Wanneer je de mooiste glans mogelijk wil voor je auto, kan je ervoor kiezen om je auto eerst te polijsten. Je gebruikt dan eerst een Polijstmiddel en daarna aanvullend de autowax. Je auto zal mooier glimmen als ooit en is ook nog eens langdurig beschermd tegen oxidatie, verwering en ook lichte krassen zullen snel verdwijnen. Veel producten in ons assortiment vullen elkaar perfect aan zoals de Cartec lakreiniger en de Cartec Perfect Polish. Je auto zal langer glimmen en er netter uit zien als je ooit voor mogelijk had gehouden dankzij de autowax en andere producten uit het assortiment van Poetscenter.nl