Soft99 Extreme Gloss The Kiwami Dark
€ 22,95
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


Soft99

Soft99 Extreme Gloss The Kiwami Dark

Soft99 Extreme Gloss The Kiwami Dark De kiwami zo wordt de wax in japan genoemd, een geweldig product voor degenen die een perfecte balans tussen glanzende afwerking en bescherming wilt.

De wax is zeer eenvoudig aan te brengen en te verwijderen en heeft een zeer goede afwerking. De wax produceert een zeer sterk beading effect , dat je zal verbazen als er water in de buurt is! Maak je autolak glanzend en zo glad als zijde! Beschikbaar in twee toonvariaties om de beste resultaten te produceren, afhankelijk van de kleur van uw autolak. 

Gebruiksaaanwijzing:
1. bereid uw voertuig voor door de auto te wassen met pH-neutrale shampoo, de autolak te drogen en te ontsmetten met een klei, een schoonmaakmiddel of andere producten
2. Breng het product aan op het meegeleverde kussen door het licht in de was te wrijven. na het openen van het blikje
3. Verspreid de was dun en gelijkmatig op uw autolak, paneel voor paneel, met kruisbewegingen
4. Wacht tot de was op het oppervlak droogt, totdat wit residu zichtbaar wordt
5. gebruik een droge en schone microvezeldoek en neem de overtollige wax af.

 

Specificaties

Merk: Soft99

Inhoud :200 gram 

Producttype: Wax

 

 

Reviews

Bart 07-04-2021

Heb deze Kiwami wax onlangs gekocht en voor het eerst gebruikt. Het eindresultaat is een hele mooie diepe glans op een zwarte auto! Hiervoor heb ik lange tijd de 'Soft99 New Scratch Clear Wax Dark' gebruikt en deze Kiwami heeft naar mijn indruk een mooiere diepere glans dan de 'Scratch wax'. Maar kleine krasjes en oneffenheden worden naar mijn indruk dan weer beter door die 'Scratch wax' gecamoufleerd (vandaar ook de naam natuurlijk).Ook vond ik deze Kiwami minder prettig aan te brengen dmv meegeleverde 'pad' ipv 'microvezeldoek' bij de andere en de Kiwami droogt daarbij zeer snel op (bij omgevingstemperatuur van slechts 18 graden) <br />Het was mijn eerste gebruik, dus misschien even wennen. Over enkele maanden ga ik hem nog eens proberen en weet ik hoe hij zich tot dan toe heeft gedragen.Voor nu ziet de auto eruit als een plaatje.


Plaats review