AutoGlym

Er zijn 103 resulaten gevonden


AutoGlym

 

AutoGlym, het merk zonder gekkigheid

Als je een merk wilt gebruiken wat bekend staat om zijn goede werking dan is AutoGlym echt voor jou. Wanneer je de uitstraling van het product ziet is het een serie zonder weinig gekkigheid aan de buitenkant maar als je het merk gebruikt zal je merken dat achter deze eenvoudige verpakking een sterke werking schuilt die jouw auto goed zal doen. Het is ook nog eens een erg uitgebreid assortiment, dus je hebt keuze genoeg tussen alle producten. Met AutoGlym reinig je niet alleen de buitenkant van je auto en je ramen schoon maar ook de binnenkant zoals leren stoelen maak je makkelijk schoon. 

Hardnekkig vuil van de ramen verwijderen

Iedereen die wel eens met een auto onder een boom heeft gestaan weet wat voor hardnekkige vlekken dit kan geven op de ramen van een auto. Niet alleen vuil wat veroorzaakt wordt door vogels maar ook boomsappen laten lastige vlekken achter. Dit laat een plakkerige laag achter op je ramen die je zicht ernstig kan belemmeren maar haast onmogelijk schoon te krijgen is. Deze problemen zijn nu verleden tijd als je gebruik maakt van een glasreiniger van het merk AutoGlym. Met dit merk krijg je elk soort vuil van je ramen af waardoor je beter zicht hebt op de weg en je weer veilig kunt rijden. 

Renoveer je auto met AutoGlym 

Autolak loopt snel kleine krasjes op wanneer je erin rijdt. Dit kan door allerlei factoren komen en het is erg vervelend. Kleine krasjes en verkleuringen hoeven jou voortaan niet meer dwars te zitten dankzijn de Autoglym Rapid renovator kit. Met deze set verdwijnen krasjes en kleine oneffenheden snel uit de lak waardoor de auto er weer als nieuw uitziet. U kunt vervolgens een waslaag aanbrengen op de auto voor extra bescherming en binnen de kortste keren kun je de weg weer veilig op. 

Onderhoud met een spons 

Onderhoudsproducten moet je op je auto aanbrengen, dit kan aardig lastig zijn aangezien deze producten al snel alle kanten op lopen. Met deze reden heeft het merk AutoGlym een spons in het assortiment die speciaal ontwikkeld is voor het aanbrengen van onderhoudsproducten. Door de vorm van deze spons wordt het lastiger voor de producten om alle kanten op te gaan en breng je deze met meer gemak aan. Dit is de perfecte spons die u dus kunt gebruiken bij het onderhouden van je auto met bijvoorbeeld een polijstmiddel. 

Microvezeldoek voor interieur en exterieur 

Of je nou de binnenkant of de buitenkant van je auto gaat schoonmaken, een AutoGlym microvezeldoek helpt je hierbij. Met deze doeken zorg je ervoor dat je auto schoon is zonder strepen of achtergebleven watervlekjes. Een microvezeldoek is tegenwoordig een erg bekend middel om te gebruiken bij het schoonmaken. De microvezeldoeken van AutoGlym zijn van sterke kwaliteit, kunnen gewassen worden en daardoor kan je ze keer op keer weer gebruiken. 

De schoonste auto met AutoGlym 

Welk deel van je auto je gaat reinigen of dat je de hele auto eens flink onder handen gaat nemen maakt niet uit. Met het merk AutoGlym reinig je de hele auto van binnen en buiten, zelfs de lederen stoelen van een auto kunnen er weer uitzien als nieuw. Dit merk biedt de beste producten aan die het schoonmaken van jouw hele auto zo makkelijk mogelijk maken. De producten van AutoGlym voor het schoonmaken van jouw auto vind je in het assortiment van Poetscenter.nl.Wij zijn een officieel Autoglym verkooppunt.