Autoglym UHD Ceramic Coating
€ 69,95
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


Autoglym

Autoglym UHD Ceramic Coating

Autoglym Ultra High Definition Ceramic Coating is het meest duurzame lakbeschermingsproduct dat we ooit hebben uitgebracht. Gedurende de nauwgezette ontwikkeling hebben onze chemici de formulering voortdurend verbeterd om een keramische coating te produceren die verfijnd is tot een graad van ongeëvenaarde glansdiepte. 

Ultra High Definition Shampoo en Ultra High Definition Wax verbeteren de prestaties nog verder, waardoor de duurzaamheid volledig wordt benut. Als het erom gaat om autoverzorging naar een hoger niveau te tillen, vormen Ultra High Definition-producten het perfecte harmonieuze team. Met dit systeem kunt u thuis professionele resultaten behalen en wordt uw autoverzorgingsprogramma nog eenvoudiger en leuker. De Ultra High Definition Ceramic Coating-kit voorziet u van het perfecte apparaat om uw verf voor te bereiden voor deze semi-permanente coating om zich aan het oppervlak te hechten en tot 12 maanden lang een onberispelijke afwerking te behouden.

UHD Coating is een extreem duurzame coating welke het lakwerk een uitstekende bescherming biedt en de visuele eigenschappen van het lakwerk beter tot zijn recht doet komen.

UHD Coating is Autoglym's 1e semi-permanente coating, daarom vraagt het wel een hoge mate van voorbereiding daar het de lak volledig afsluit. 

Inhoud:

1x UHD Preparation

1x UHD Ceramic Coating

1x Perfect Polish Applicator

1x Microvezeldoek groen

1x Finishing Cloth

Specificaties

Reviews

Er zijn geen reviews voor dit product . Wees de eerste om erover te schrijven!