3M

Er zijn 38 resulaten gevonden


3M

3M is al jarenlang een wereldwijd begrip op het gebied van autoreinigingsproducten. Wereldwijd worden de producten van dit merk dagelijks gebruikt door zowel consumenten als professionals. De toepassingen van de producten zijn eindeloos. Zo kan je de producten gebruiken om (lak)schade aan je auto te herstellen, maar hiernaast kan je de lak van jeauto voorzien van een nieuwe glans en tevens kunnen de producten gebruikt worden om de lak van je auto te beschermen. Binnen ons assortiment vind je tientallen verschillende producten. Wij raden je aan om ons complete assortiment hierboven te bekijken of verder te lezen voor meer informatie over 3M.

 

De geschiedenis van 3M

 

De geschiedenis van deze wereldspeler gaat terug naar het jaar 1902. In Saint Paul, Minessota in de Verenigde Staten werd het bedrijf ‘Minnesota Mining and Manufacturing Company’ opgericht. Het waren echter geen autoreinigingsproducten waarmee het bedrijf haar bekendheid verwierf. Nee, het eerste product van 3M was schuurpapier. Het bedrijf werd pas echt bekend toen ze in 1980 de welbekende Post-its ontwikkelde. Toch is dit merk haar oorsprong nooit verloren en de ooit zo innoverende uitvinding van schuurpapier legt nog steeds de basis voor de producten uit ons assortiment.

 

Inmiddels richt 3M zich op het ontwikkelen van producten voor allerlei soorten productcategorieën. Binnen het assortiment van Poetscenter.nl vind je een breed aanbod aan artikelen die geschikt zijn voor gebruik op jouw auto.

 

Je auto laten glanzen en beschermen

 

Wanneer je een mooie auto in bezit hebt wil je er natuurlijk voor zorgen dat je auto deze mooie uitstraling blijft behouden. In dat geval is het dan ook zeker aan te raden om eens in de zoveel tijd de lak van je auto te behandelen. Het behandelen van de autolak doe je uiteraard door gebruik te maken van artikelen die hier geschikt voor zijn. In ons assortiment vind je dan ook verschillende polijstmiddelen van 3M, waarmee je de lak van je auto weer laat glanzen als nooit tevoren. Het polijsten van je auto kan er tevens voor zorgen dat de auto stijgt in waarde. Dit is dan ook precies de reden dat we vaak zien dat mensen hun auto polijsten vlak voordat ze deze verkopen. 

 

Wel is belangrijk dat wanneer je hebt besloten om je auto te polijsten je weet waar je aan begint. Weet je niet alles van het polijsten van je auto? Dan kan je dit beter uitbesteden aan een partij die hier wel kennis van heeft. Daarnaast dien je ook na te kijken of de lak van de auto niet te dun is om te polijsten. Wanneer dit wel het geval is zal je tijdens het polijsten de gehele lak verwijderen en dit is natuurlijk iets waar je niet op zit te wachten. Denk dus goed na voordat je de producten van 3M gaat gebruiken om jouw auto te polijsten.

 

Hoe moet je je auto polijsten?

 

Wil je wel zelf aan de slag gaan met het polijsten van je auto? Dan kan je verder lezen om erachter te komen hoe dit precies in zijn werk gaat. Uiteraard kan je voor het polijsten van jeauto gebruik maken van de 3M producten uit ons assortiment. Je hebt in totaal vier verschillende dingen nodig, namelijk: een polijstmachine, polijstmiddelen, polijstschijven en tenslotte (microvezel)doeken. Begin het proces vervolgens door allereerst de auto grondig te wassen. Dit zorgt ervoor dat bijna al het stof en ander vuil van de auto verdwijnt. Na het wassen van de auto droog je de auto door gebruik te maken van een microvezeldoek.

 

Op het moment dat de auto droog is kan je beginnen met het volgende onderdeel, namelijk het kleien van de autolak. Door de autolak te kleien verwijder je alle verontreinigingen die er tijdens het wassen van de auto niet af zijn gegaan. Maak tijdens het kleien van de auto gebruik van onze 3M schoonmaakklei in combinatie met een claypad ensmeermiddelen op waterbasis. Wrijf de claypad vervolgens over het oppervlak dat je wilt polijsten en je zal zien dat ernog een hoop vuil vanaf komt. Droog het oppervlak tenslotte af met een microvezeldoek. Werk in gedeeltes en herhaal deze stappen tot je de gehele auto hebt gepolijst. 

 

Ons uitgebreide assortiment 

 

Bij Poetscenter kan je terecht voor allerlei verschillende producten van het merk 3M. Maak gebruik van deze producten om je auto te polijsten, maar hiernaast hebben we ook verschillende producten in ons assortiment waarmee jevuil en viezigheid van je auto kan verwijderen zonder deze te polijsten. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat jij de producten zal kunnen vinden waar je naar op zoek bent, maar indien je behoefte hebt aan meer informatie over de producten van 3M is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

 

Contact opnemen met Poetscenter.nl

 

Wil je meer weten over de producten van 3M? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij kunnen je voorzien van meer informatie over onze producten of van advies op maat. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-50283376 of je kunt een e-mail sturen naar info@poetscenter.nl.

 

Wil je liever langskomen bij ons op locatie? Geen enkel probleem. Stap gerust eens bij ons binnen aan De Werven 7 in Benthuizen. Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 17:00. Kom langs of bestel de producten van 3M snel en voordelig via onze webwinkel.