3M Perfect-It Polijstpad 150MM Groen 50487
€ 20,95
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


3M

3M Perfect-It Polijstpad 150MM Groen 50487

Details

Gebruik de 3M Perfect-It foam polijstpads voor het wegwerken van schuurkrassen, op lage snelheid polijsten en verwijderen van onvolkomenheden voor uitstekende resultaten bij elke stap van het polijsten. Deze polijstpad wordt gebruikt bij ons 3M™ Perfect-It™ Lakcorrectiesysteem voor efficiënter polijsten en betere eindresultaten.

Ervaar grote prestaties bij elke stap van het polijsten met onze 3M™ Perfect-It™ foam polijst pads voor het wegwerken van schuurkrassen en wervelsporen, op lage snelheid polijsten en verwijderen van onvolkomenheden. Onze dubbelzijdige pads zijn voorzien van vlakpatronen in de foam voor het beter hechten van de compound en minder knoeien, voor meer contact met het oppervlak en voor grotere efficiëntie. De enkelzijdige pads hebben het Hookit™-bevestigingssysteem voor gemakkelijk wisselen. Werkt bij uitgeharde, harde of middelmatig harde laklagen, verwijderen van krassen of schuren met korrelgrootte P1200 of kleiner, zelfs in kleine ruimten. De speciale middenplaat van onze dubbelzijdige 3M™ Perfect-It™ Compoundpads zorgt voor extra duurzaamheid. De pads werken met onze Quick Connect-adapter voor polijstmachines, met een draad van 5/8 inch voor een snelle vergrendeling en centrering op een scala van standaard roterende polijstmachines. Ze zijn net zo snel los te maken, zodat het wisselen van pads vrijwel geen tijd kost.

·         Kies voor de Hookit™- en Quick Connect-bevestigingssystemen van 3M voor probleemloos wisselen van pads

·         Voorkom spetters voor een sneller en schoner resultaat dankzij de schuimconstructie die het polijstmiddel vasthoudt

·         Verkrijgbaar met een diameter van niet meer dan 3 inch voor nauwkeurig werk in nauwe ruimten

·         Kernproduct binnen het 3M kleur gecodeerde compounding- en polijstproces

·         Maakt deel uit van de 3M™ Perfect-It™ Lak Finish Systeem voor resultaten als nieuw

Specificaties

Merk: 3M

Inhoud: Per stuk 

Producttype: Polijstpad

Reviews

Er zijn geen reviews voor dit product . Wees de eerste om erover te schrijven!