Cartec Colorline Mini
€ 49,50
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


Cartec Colorline

Cartec Colorline Mini

Cartec Colorline Mini in een cartec emmer verpakt.
Alle producten uit de cartec new colorline klikrek startpakket zitten in deze emmer alleen dan in 200ML.
alles bij elkaar om de auto van a tot z weer als nieuw te maken in een emmer. 

In deze Cartec 200 ML actie auto poets set vindt je verschillende producten die jou kunnen helpen met het onderhouden van je auto. De auto poets set bevat de onderstaande producten. 

Cartec Vinyl 200 ML 

Cartec Vinyl is een siliconen houdend reinigings- en beschermingsmiddel. Vinyl geeft een nieuw uiterlijk aan kunststofbumpers, banden en spiegels. Het zorgt voor een donkere glans, droogt snel en is beslist niet vet. 

Cartec Iron Wash 200 ML 

Cartec Iron wash is een effectief reinigingsmiddel voor het reinigen van de autolak, velgen en ramen. Iron Wash is speciaal ontwikkeld om kleine metaaldeeltjes zoals vliegroest, die zich aan de lak hebben gehecht, op een snelle wijze te verwijderen.
Daarnaast verwijdert Iron Wash de hardnekkige remstof van velgen en wieldoppen. Iron Wash is een PH-neutraal product waardoor het in principe geen schade kan aanrichten aan lakken, velgen, wieldoppen, ramen, chroom- en metaalsoorten. Toch is het aanbevolen om altijd een kleine test te doen op het te behandelen oppervlak alvorens het product volledig in te zetten. 

Cartec Alles Reinger 200 ML 

Het volgende product in deze auto poets set is de Cartec Allesreiniger 500ml. Dit is een sterk geconcentreerd reinigingsproduct en verwijdert nicotineaanslag, vliegen, insecten, boomhars, olie, vet en sterk verkeersvuil. Het product is ideaal om zowel de binnenkant en de buitenkant van de auto schoon te maken. Deze allesreiniger is ook zeer geschikt voor het reinigen van stoelen en textiel. 

Cartec Splash Shampoo 200 ML

Cartec Splash Shampoo is een volschuimende en reinigende autoshampoo met wax. Dit product bevat een speciale combinatie van actieve stoffen die zorgen voor een grondige reiniging. Cartec Splash Shampoo geeft na het afspoelen met water een diepglanzend en waterafstotend resultaat. Droogzemen wordt met dit product in deze auto poets set haast overbodig. 

Cartec Velgen Reiniger 200 ML

In deze auto poets set vind je tevens de Cartec Velgenreiniger. Deze velgenreiniger verwijdert moeiteloos de zwarte remstof en het straatvuil van de sterk verontreinigde velgen. 

Cartec Interieur Reiniger 200 ML

Cartec Interieurreiniger is een sterk geconcentreerd interieur reinigingsproduct voor het reinigen van het dashboard, de stoelbekleding, deurpanelen en andere onderdelen. Deze interieurreiniger verwijdert nicotineaanslag, olie, vet en sterk vuil. Het product laat na het opdrogen geen strepen of witte resten achter. 

Cartec Glas Reiniger 200 ML 

Cartec Glas Reiniger is een sterk geconcentreerd product geschikt voor het snel grondig reinigen van autoruiten. Dit product verwijdert moeiteloos vuil, vet, nicotineaanslag, insecten en zorgt daarnaast voor een mooie glans van uw autoruiten. Het ideale product in deze auto poets set. 

Cartec Dash Fresh 200 ML 

Cartec Dash Fresh is een silicone houdende reinigings- en beschermingslotion voor het vernieuwen en reinigen van het dashboard én de kunststof bekleding van portieren. 

Het product is niet vet en geeft een originele zijde-matte glans. Vinyl en kunststof onderdelen zien er na behandeling weer zo goed als nieuw uit. 

Cartec Perfect Polish 200 ML 

Het product Cartec Perfect Polish 200 Cartec Perfect Polish is een speciale combinatie van zeer fijne polish- en hoogwaardige wax ingrediënten die zorgen voor een diepe, duurzame glans én bescherming. Het product zorgt voor een autolak die er weer zo goed als nieuw uitziet. 

Dit product is zowel met de hand als met een poetsmachine te verwerken en het verwijdert tevens lichte krasjes op de lak. Geschikt voor iedere laksoort, maar bij zwaar verweerde lakken wordt het aangeraden om de lak op voorhand te behandelen met Cartec Lakreiniger. Cartec Lakreiniger is inbegrepen in deze auto poets set. 

Cartec Excellent PTFE Wax 200 ML 

Cartec PTFE Wax is een hoogwaardige wax met een bijzondere diepe glans. Het product zorgt voor een langdurige en zeer goede bescherming. Te gebruiken op nieuwe lakken en als

nabehandeling na het polijsten. 

Cartec Lak Reiniger 200 ML 

Cartec Lakreiniger is een siliconenvrije lakreiniger die speciaal bedoeld is om sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde autolakken hun originele glans terug te geven. Het product is geschikt voor het verwijderen van lichte spuitnevel en krassen. Cartec Lakreiniger is zowel met een poetsmachine als met de hand te gebruiken. 

Voor een extra beschermende laag is het mogelijk om de lak na te behandelen met Cartec Perfect Polish. Dit product vindt je ook terug in deze auto poets set. 

Cartec Fast Glaze 200 ML

Fast Glaze wordt gebruikt om nieuwe en gepolijste lakken te voorzien van een snelle en egale glans. Na het gebruik laat deze wax geen vlammen en hologrammen achter. Dit product werkt snel en effectief en is geschikt voor het gebruik op donkere lakken. Fast Glaze bevat geen polijstmiddelen en hierdoor krijg je geen last van witte strepen op de kunststof van de auto. 

De Cartec 200 ML Actie auto poets set is een zeer geschikt startpakket voor mensen die zelf aan de slag willen met het schoonmaken van hun auto. Voor meer informatie over dit product is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

 

Specificaties

Reviews

Er zijn geen reviews voor dit product . Wees de eerste om erover te schrijven!