WaxGuard

Er zijn 9 resulaten gevonden


WaxGuard

De producten van WaxGuard kunnen je helpen op het gebied van lakverzegeling en daarnaast kan je de producten van dit merk gebruik om het glas van je auto of het interieur te reinigen. De producten van dit merk worden zowel gebruikt door consumenten als professionals en dit heeft natuurlijk alles te maken met de kwaliteit van de producten. Wil jij nu ook verzekerd zijn van een auto die er van binnen en van buiten op-en-top schoon uitziet? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment en bestel de producten van WaxGuard eenvoudig online. 

Lakverzegeling 

Als autoliefhebber wil je natuurlijk zorgen voor een mooie uitstraling van je auto. Een van de manieren om dit te bereiken is door voldoende aandacht aan de autolak te besteden. De meeste auto’s staan namelijk het gehele jaar door buiten. Dit heeft natuurlijk invloed op de uitstraling van de lak, want onder andere UV-straling, strooizout, stof en andere viezigheden hechten zich aan de lak van de auto. 

Toch hoeft dit niet altijd het geval te zijn, want door gebruik te maken van WaxGuard Wax Lotion is het mogelijk om de autolak verzegeling te onderhouden. Lakverzegeling zorgt ten eerste voor een hoge en diepe glans van de autolak, maar daarnaast zorgt het voor een beschermlaag op de autolak. Hierdoor zal vuil zich veel minder gemakkelijk hechten aan de lak en daarnaast blijft de lak beschermt tegen UV-straling. 

Een ander voordeel van de WaxGuard Wax Lotion is dat je je auto erg gemakkelijk kunt wassen. Dankzij de homogene beschermlaag van de Wax Lotion verdwijnen water en zeepresten eenvoudig van de auto. 

Reinig de ramen en de wielen van je auto 

Naast het reinigen van de autolak is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan de reiniging van de velgen en de ramen van je auto. Ook deze twee onderdelen zijn vatbaar voor vuil. Over het algemeen hebben smerige velgen geen gevolgen voor het autorijden, maar dit is helaas niet het geval bij vieze autoruiten. Op het moment dat de autoruiten namelijk vies zijn wordt het moeilijker om hier doorheen te kijken. Dit kan mogelijk gevaarlijke situaties op de weg opleveren en dit is natuurlijk niet iets waar je op zit te wachten. Gebruik de WaxGuard Glass Shine om de autoruiten te reinigen en/of maak gebruik van de Wheel Cleaner van dit merk voor blinkend schone velgen. 

Ook voor het interieur 

Naast een schoon exterieur wil je er natuurlijk ook voor zorgen dat het interieur van je auto schoon is. Dit is immers de ruimte waarin je je bevindt, terwijl je aan het autorijden bent. Binnen ons assortiment vind je dan ook verschillende producten die je kunt gebruiken om het interieur van je auto te reinigen. Deze producten kan je gebruiken voor de reiniging van het dashboard, de stoelbekleding, deurpanelen en meer. Door de krachtige werking van onze producten zal nicotine aanslag, vet, olie en ander vuil gemakkelijk uit het interieur verdwijnen. Geniet van meer comfort in je auto door gebruik te maken van de producten van WaxGuard. 

De producten van WaxGuard gebruiken 

Indien je enkele of meerdere producten van dit merk hebt aangeschaft kan je deze eenvoudig gebruiken door de gebruiksaanwijzing te volgen. De gebruiksaanwijzing is zorgvuldig opgesteld en garandeert dan ook maximaal resultaat. Om sommige producten uit ons assortiment gebruiken dien je echter in het bezit te zijn van doeken of sponzen. Heb je deze artikelen niet in huis? Dan is het tevens mogelijk om een WaxGuard Was set aan te schaffen. In deze schoonmaakset vindt je verschillende producten van dit merk en verschillende accessoires, waarmee je de producten aan kunt brengen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie 

Wil je meer weten over de producten van WaxGuard? Dan is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail te bereiken en wij doen iedere werkdag ons uiterste best om al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06-50283376 of stuur een e-mail naar info@poetscenter.nl. Schaf de producten van WaxGuard nu snel en voordelig aan bij Poetscenter.nl.