Rain-X

Er zijn 5 resulaten gevonden


Rain-X

De producten van Rain-X zijn ontworpen om je autoruiten te behandelen. Ben jij het ook zat om geen hand voor ogen te zien wanneer het regent of sneeuwt? Dan begrijpen wij je volledig. Naast dat een slecht zicht erg irritant is kan dit tevens voor onveilige situaties zorgen, doordat je niet goed kan zien wat er voor je op de weg gebeurt. Voorkom deze onveilige situaties en ga met een veilig gevoel de weg op.

 

De producten van Rain-X verbeteren het zicht tijdens regen en sneeuw

 

Autorijden moet veilig zijn. Voor jou, maar ook voor jemedeweggebruikers. Helaas zijn er al tal van ongelukken ontstaan doordat bestuurders geen of slecht zicht op de weg hebben. Slecht zicht op de weg kan verschillende oorzaken hebben; van een vieze voorruit tot condensatie en aandampen in de passagiersruimte. Door gebruik te maken van de Rain-X producten uit ons assortiment maak je korte metten met deze oorzaken. Je sprayt de middelen gemakkelijk op de autoruitenof je maakt gebruik van een microvezeldoek om de middelen aan te brengen. Het resultaat? Ruiten waar je zowel tijdens slecht als tijdens goed weer zonder problemen doorheen kunt kijken.

 

Maak je ruiten gemakkelijk schoon

 

Heb jij het ook gehad met het constant schoonmaken van je autoruiten? Dan hebben wij Poetscenter.nl dé oplossing voor je in huis. Door gebruik te maken van de Rain-X glasreiniger reinig je het glas met bijzonder weinig inspanning en zorg jeer tevens voor dat de ruit een duurzame regenafstotende behandeling krijgt. Hierdoor zal regen tijdens het autorijden van de voorruit wegvliegen. Naast regen zorgen de producten er tevens voor dat zout, modder, insecten en ander vuil minder makkelijk hecht aan je autoruit. Dit heeft weer een positieve invloed op de ruitenwissers die hierdoor langer meegaan.

 

Langdurige werking

 

De producten van Rain-X staan erom bekend dat ze maandenlang werken. Afhankelijk van de weersomstandigheden zijn deze producten in staat om tot wel 6 maanden bescherming te bieden. Door een kleine investering ben je dus maandenlang verzekerd van goed zicht tijdens het autorijden. Veiligheid staat voorop en wanneer jegebruikt maakt van deze producten kan je niet de ‘mist’ in gaan. 

 

Het assortiment van Poetscenter.nl

 

Binnen ons assortiment heb je de keuze uit verschillende producten van het merk Rain-X. We hebben hieronder de werking van onze verschillende middelen even voor je op een rijtje gezet:

 

• Antiregen – brengt een microscopische film aan op deautoruit, waardoor regen, hagel en natte sneeuw zich niet aan de autoruit hechten.
• Ruitensproeier – stoot regen, hagel en sneeuw af. Gemakkelijk aan te brengen via e ruitenwissersproeier.
• Anti nevel – verhoogt het comfort en de veiligheid tijdens het autorijden door het aandampen van ruiten en spiegels te voorkomen
• Glasreiniger + antiregen – te gebruiken om de autoruiten te reinigen en zorgt tevens voor een regenafstotende laag.
• Anti fog – voorkomt het aandampen en condensatie in de passagiersruimte. 
• Trigger – zorgt voor een waterafstotend effect, waardoor regendruppels niet aan de autoruit hechten. 

 

Behoefte aan meer informatie?

 

Wil je meer weten over de bovenstaande producten van Rain-X? In dat geval is het altijd mogelijk om bij ons langs te komen of om contact met ons op te nemen. Stap gerust eens bij ons binnen aan De Werven 7 in Benthuizen of neem contact met ons op. Contact opnemen kan telefonisch door te bellen naar 06-50283376 of door een e-mail te sturen naar info@poetscenter.nl. Wij voorzien je graag van meer informatie over de Rain-X producten uit ons assortiment.