Turtle Wax

Er zijn 110 resulaten gevonden


Turtle Wax

Ben je op zoek naar producten van het merk Turtle Wax? Zoek dan niet verder, want bij Poetscenter.nl vind je een uitgebreid aanbod aan producten van dit merk. Inmiddels is dit merk al meer dan 75 jaar een begrip voor mensen die waarde hechten aan het reinigen en het beschermen van auto’s. Het bedrijfbesteedt veel aandacht aan productinnovatie en door de jaren heen zijn er dan ook vele verschillende producten op de markt gebracht die je helpen om je auto grondig te reinigen, te laten glanzen en te beschermen. Bekijk op je gemakje ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie.

 

De geschiedenis van Turtle Wax

 

Inmiddels is Turtle Wax misschien wel het meest bekende merk van autopoetsmiddelen ter wereld. Iedereen die zich bezighoudt met het reinigen van autoheeft deze producten dan ook zonder twijfel weleens voorbij zien komen. Maar hoe is dit merk nu uitgegroeid tot één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van autoreinigingsproducten? We vertellen je hier graag wat meer over.

 

Het begon allemaal met een man genaamd Ben Hirsch die chemie studeerde. Door omstandigheden heeft hij zijn studie helaas nooit afgemaakt, maar zijn liefde voor chemie is nooit verdwenen. Daarnaast had Ben Hirsch nog een grote liefde, namelijk: auto’s. Uiteindelijk ging hij aan de slag met het ontwikkelen van een vloeibare autowax, toentertijd nog genaamd Plastone. Inmiddels kennen we dit merk als TurtleWax.

 

De eerste jaren na de lancering van zijn autowax-producten ging het Ben Hirsch niet echt voor de wind. Hij ging meerdere keren failliet en had moeite om zijn product aan de man te brengen. Om zijn producten te promoten ging hij langs verschillende parkeerplaatsen om auto’s te poetsen en de resultaten van zijn producten te laten zien. Vanaf het jaar 1946 veranderde hij de naam ‘Plastone’ in ‘Turtle Wax’. De reden hiervoor was dat hij overeenkomst zag tussen het schild van een schildpad en zijn eigen producten. Beide zorgen namelijk voor bescherming. De naamsverandering bleek een gouden zet en op straat begonnen mensen zijn producten te herkennen.

 

Turtle Wax bleef groeien en in het jaar 1966 werd de eerste fabriek buiten de Verenigde Staten geplaatst, in Engeland.Helaas overleed Ben Hirsch in ditzelfde jaar, maar zijn vrouw en zijn dochter hebben het bedrijf voortgezet. Ze gingen verder op dezelfde manier waarop het bedrijf begonnen was, namelijk met het ontwikkelen en produceren van autoproducten. In 1982 werden verschillende nieuwe producten op de markt gebracht.

 

Tot op de dag van vandaag is dit bedrijf nog steeds bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige autoreinigingsproducten. De producten zijn wereldwijd verkrijgbaar en worden veel gebruikt in autowasstraten over de gehele wereld.

 

Het merk om je auto te reinigen en te beschermen

 

Turtle Wax besteedt enorm veel aandacht aan productinnovatie en het is dan ook niet verwonderlijk dat deze producten worden gebruikt door autoliefhebbers en professionele bedrijven over de gehele wereld. De producten van het merk worden vandaag de dag in meer dan 90 landen verkocht en voorlopig lijkt er nog geen einde te komen aan het succes van het merk. Een aantal jaar geleden, in 2016 om precies te zijn, won Turtle Wax de prijs voor ‘product van het jaar’ met Dash&Glass. Het bedrijf besteedt continu aandacht aan het ontwikkelen van producten die inspelen op de veranderende behoeften van de consument en wij verwachten dan ook dat we de komende jaren nog volop kunnen genieten van de producten van dit merk.

 

Ons uitgebreide assortiment

 

Wil je je auto van een grondige schoonmaakbeurt voorzien? Dan doe je er verstandig aan om de producten van Turtle Wax te bestellen. Binnen ons assortiment heb je meer dan genoeg keuze uit producten die geschikt zijn voor allerlei verschillende toepassingen. Denk maar eens aan de Metallic Wax, Wax Shampoo, Luxe Leather of Wheel Cleaner. Door gebruik te maken van de producten van dit merk ben je in staat om je auto van top tot teen te reinigen. Daarnaast vind jebinnen ons assortiment verschillende hulpmiddelen om het schoonmaken van je auto gemakkelijker maken. Zo bieden wij o.a. velgenborstels, ruitentrekkers, microvezeldoeken, washandschoenen, interieurdoeken van dit merk aan.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

 

Wil je meer weten over de producten van Turtle Wax? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij staan iedere dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden of je te voorzien van advies op maat. Bel naar 06 – 50283376 of stuur een e-mail naar info@poetscenter.nl

 

Wil je liever langskomen? Geen probleem. Wij zijn gevestigd aan De Werven 7 in Benthuizen. Stap gerust eens bij ons binnen en stel al je vragen. Wij hopen in ieder geval dat jebinnen ons assortiment de producten zal vinden waar je naar op zoek bent. Bestel nu snel en voordelig de producten van Turtle Wax en geniet van de kwaliteit dat dit merk te bieden heeft.