Soft99

Er zijn 104 resulaten gevonden


Soft99

Soft99 levert al sinds 1954 producten voor het schoonmaken van je auto. Het bedrijf is opgericht in Japan en is in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten in de wereld van auto-onderhoudsproducten. Hierboven vindt je alle Soft99 producten die bij Poetscenter.nl verkrijgbaar zijn. 

Fusso Coating - de doorbraak van Soft99 

Soft99 bereikte haar eerste echte doorbraak met het product Fusso Coating. Fusso Coating is een product gebaseerd op wax met fluorine polymeren en verwierf bekendheid door de bijzonder duurzame en waterafstotende eigenschappen. De coating is in staat om lakimperfecties aan te vullen en het zorgt daarnaast voor een mooie en diepe glans. Fusso Coating is zeer eenvoudig aan te brengen en er is maar een dunne laag nodig voor een topresultaat. 

Dat Fusso Coating zorgde voor een doorbraak van Soft99 is niet heel verwonderlijk. De wax is namelijk zeer duurzaam en beschermt je auto tot 12 maanden tegen viezigheid. Ten tijde van de introductie was er nog geen enkel product op de markt verkrijgbaar die ditzelfde resultaat behaalde. 

In het Japans betekent ‘Fusso Wax’ fluorwas. De samenstelling van ‘Fusso Coating’ werkt goed tegen oplosmiddelen, zouten, corrosie. Breng de was altijd dun aan en niet op te grote oppervlakken. Wanneer je wax op te grote oppervlakten aanbrengt kan het lastig worden om de oppervlakte af te polijsten. Daarnaast kunnen dikke lagen ervoor zorgen dat er schaduwen op de lak worden achtergelaten. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. 

Het assortiment van Poetscenter.nl 

In ons assortiment vindt je verschillende producten van Soft99. Zo bieden wij onder meer autoshampoo, waxproducten, glas- en oppervlaktereinigers, stickerremovers en nog veel meer aan. Ons assortiment is op een zorgvuldige wijze samengesteld, zodat wij onze klanten kunnen voorzien van een compleet onderhoudspakket. Wij kunnen je verzekeren dat je met de producten van Soft99 je auto van de meest complete onderhoudsbeurt kunt voorzien. Hardnekkig vuil kan zonder probleem worden verwijdert en door middel van de verschillende waxproducten in ons assortiment kan je je auto voorzien van een langdurige beschermlaag (tot wel 12 maanden). 

Extra informatie over de producten van Soft99? 

Voor extra informatie over de producten van Soft99 raden wij altijd aan om de productomschrijving bij de producten goed door te lezen. Mocht het nu zo zijn dat je toch nog behoefte hebt aan extra informatie dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met Poetscenter.nl. Je kunt het beste contact opnemen met ons door te bellen naar 06-50283376 of door een e-mail te sturen naar info@poetscenter.nl