AXE

Er zijn 33 resulaten gevonden


AXE

Door gebruik te maken van een Axe luchtverfrisser zorg je ervoor dat het interieur van je auto heerlijk ruikt. We kennen het merk Axe natuurlijk allemaal van de deodoranten, maar tegenwoordig kan je dus ook je auto voorzien van deze heerlijke geuren. Binnen ons assortiment hebben we vele verschillende geurtjes beschikbaar en wij twijfelen er dan ook niet aan dat er een geur bijzit die jij heerlijk vindt ruiken. Bekijk ons complete aanbod hierboven of lees verder voor meer informatie. 

Geniet van een heerlijk ruikend interieur 

Ben jij iemand die iedere dag vele kilometers maakt? Dan wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat je auto heerlijk ruikt. Vooral wanneer je veel in je auto te vinden bent kunnen er op een gegeven moment nare geuren ontstaan. Deze geuren kunnen veroorzaakt worden door allerlei verschillende redenen, maar één van de grootste boosdoeners van een nare geur in de auto is roken. Sigarettenrook kan op een gegeven moment zelfs in de bekleding van de auto gaan zitten, waardoor niet-rokers geconfronteerd worden met een nare rookgeur zodra ze je auto binnenstappen. Dit kan je voorkomen door een Axe luchtverfrisser aan te schaffen. De luchtverfrissers binnen ons assortiment zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende geuren. 

Axe luchtverfrisser – het aanbod van Poetscenter.nl 

Bij Poetscenter.nl streven we ernaar om een zo breed mogelijk assortiment aan auto luchtverfrissers aan te bieden. Je zal de beschikbare geuren van een Axe luchtverfrisser mogelijk herkennen, omdat enkele van deze geuren overeenkomen met de geuren van de deodoranten. Naast verschillende geuren heb je binnen ons assortiment de keuze uit verschillende soorten auto luchtverfrissers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een auto verfrisser die je door middel van een haak aan de binnenspiegel kunt hangen, maar hiernaast heb je ook de keuze uit verfrissers die je kan bevestigen in het ventilatierooster. Vind je deze twee mogelijkheden niet ideaal? Dan heb je tenslotte nog de keuze uit een Axe luchtverfrisser in de vorm van een ‘Gel Can’. Deze auto verfrisser kan je eenvoudig plaatsen in de bekerhouder van je auto. 

Werkt tot wel 30 dagen 

De producten die wij aanbieden werken tot wel 30 dagen lang. Door een kleine investering ben je dus 30 dagen lang verzekerd van een auto die heerlijk ruikt. Kies een geur uit die bij je past en wij kunnen je bijna verzekeren dat je nooit meer zonder een geurtje in de auto wilt rijden. Wil je langer dan 30 dagen genieten van een heerlijke geur in je auto? Dan raden wij je aan om te kiezen voor een Axe luchtverfrisser met een aluminium houder. Het voordeel aan deze variant is dat je deze na kan vullen, waardoor je in totaal 60 dagen lang kunt profiteren van een heerlijke ruikende auto. 

Behoefte aan meer informatie? 

Wil je meer weten over een specifieke auto verfrisser uit ons assortiment of heb je andere vragen? Dan is het uiteraard mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-50283376 of het is mogelijk om een e-mail sturen naar info@poetscenter.nl. Wij proberen al je vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. In ieder geval kunnen wij je verzekeren dat je voor de aanschaf van een Axe luchtverfrisser bij Poetscenter.nl aan het juiste adres bent.