Cartec Textile Protector
€ 47,50
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


Cartec

Cartec Textile Protector

cartec Textile protector beschermt gereinigde bekleding tegen vervuiling en vlekken. De Textile Protector beschermt tegen vervuiling op basis van water, vet en olie. Textile Protector verbetert de glans en kleur en herstelt de waterafstotende eigenschap van textiel. Het product kan ook toegepast worden op leer en cabrioletkappen.

Hoe werkt de Cartec Textile Protector 
Goed schudden voor gebruik het textiel vooraf goed reinigen met Cartec textile cleaner of cartec interieur reiniger textiel bij voorkeur laten drogen
voordat textile protector wordt aangebracht. De bekleding met een dikke laag Textile Protector innevelen hiervoor is goede ventilatie wenselijk.
Om veiligheidsredenen adviseren wij ook een masker te gebruiken.
Zorg dat het oppervlak volledig bevochtigt is. voorkom druppelvorming! de droogtijd van het behandeld oppervlak 2-3 uur.

Leer: Het leer vooraf goed reinigen met cartec interieur reiniger  en het leer laten drogen voor de textile protector aangebracht.
De cartec textile protector aanbrengen op een applicatiespons nevelen. Vervolgens de textile protector met de applicatiespons in 3 lagen aanbrengen
met een droogtijd van 30 min.

 

Specificaties

Merk: Cartec

Inhoud: 1 Liter 

Producttype: Textiel protector

 

Reviews

Er zijn geen reviews voor dit product . Wees de eerste om erover te schrijven!