Lucht verfrisser

Er zijn 78 resulaten gevonden


Lucht verfrisser

 

Elke dag een lekker luchtje 

Met een luchtverfrisser auto heb je nooit meer last van vieze of muffe luchtjes in je auto. Je kiest een variant die je lekker vindt en kan deze ophangen of sprayen in je auto en je stapt elke dag met een glimlach in je auto. Ook voor de meest hardnekkige luchtjes helpt een luchtverfrisser in je auto om deze te maskeren. Zelf geurtjes die je eerder nooit uit je auto kreeg zoals de geur van sigaretten of na het vervoeren van een huisdier verdwijnen nu als sneeuw voor de zon. Neem dus vanaf nu geen genoegen meer met een auto die je niet zo prettig vindt ruiken en bestel snel een luchtverfrisser auto voor een plezierige rit. 

Een luchtverfrisser in je auto ophangen 

Voor een luchtverfrisser die de hele dag een lekker luchtje in je auto laat hangen zonder dat je daar zelf ook maar iets voor hoeft te doen kies je deze variant. Je hangt hem op en hij gaat direct zijn werk doen. Ze komen in allerlei verschillende geuren, zodat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Of je nou van de geur van fruit, vanille of de geur van een nieuwe auto houdt maakt niet uit, er zijn opties genoeg. Je hangt deze luchtverfrissen in je auto op een plek waar je wilt en je auto ruikt dag en nacht heerlijk. Vanaf het moment dat je hem ophangt blijft de geur minimaal 45 dagen werken, zo heb je dus lang plezier van de luchtverfrisser auto die alle nare geurtjes verdrijft uit het interieur. 

Luchtverfrisser auto sprayen 

Als je af en toe last hebt van een onaangename geur in de auto bijvoorbeeld na het roken van een sigaret of vervoeren van een huisdier kan je kiezen voor een spray. Bijvoorbeeld de Cartec Carfume werkt uitstekend om luchtjes uit het interieur van je auto te verdrijven. Ook de spray variant is beschikbaar in veel verschillende varianten van strandlucht tot Sweet Candy. Voor een resultaat wat langer in je auto blijft hangen kun je de luchtverfrisser auto op de kleedjes op de vloer sprayen. Zo heb je langer plezier van de lekkere lucht in je auto. Wanneer het helemaal is weggetrokken pak je gewoon je luchtverfrisser auto opnieuw en na een paar pufjes ruikt je auto weer helemaal fris. Ook kan je deze luchtverfrisser auto gebruiken als je interieur toe is aan een grondige poetsbeurt, zo kan je dit nog even uitstellen als je nog geen tijd hebt. 

Meguiars luchtverfrisser auto 

Met deze luchtverfrissen elimineer je niet alleen alle onaangename geurtjes uit het deel van de auto waar je zelf zit maar ook uit het airco- en ventilatiesysteem. Hierdoor blijft de geur in je auto erg aangenaam en komen de luchtjes die je niet in je auto wil hebben niet weer opzetten als je je airco aanzet. Deze sterke luchtverfrisser auto komt in een geur die je auto weer laat ruiken als de eerste keer dat je instapte. Zo geeft het gelijk het gevoel dat je een nieuwe auto hebt terwijl je eigenlijk weer in je eigen auto stapt. Met Mequiars is je hele auto in één keer voorzien van de heerlijke nieuwe auto geur. 

Luchtverfrisser auto voor iedereen 

Op welke manier jij je auto ook wil voorzien van een lekker luchtje maakt niet uit als je in ons assortiment kijkt. Of je nou een spray wilt gebruiken of een luchtverfrisser die je ophangt, ze komen beide in veel verschillende geurtjes die je auto vrij maken van onaangename geurtjes. Je kan voortaan zonder problemen je huisdieren vervoeren in je auto maar ook een lekker maaltijd eten zonder dat je dit dagen later nog ruikt. Met een luchtverfrisser auto van Poetscenter.nl heb je elke dag een auto die heerlijk ruikt naar bijvoorbeeld fruit of een gloednieuwe auto.