Cockpitspray

Er zijn 13 resulaten gevonden


Cockpitspray

 

Wat is cockpitspray? 

Een cockpitspray gebruik je om het interieur van je auto schoon te maken zoals je dashboard. Je kan het gebruiken op haast alle kuststof oppervlakken in je auto maar ook voor zwarte strepen die je schoenen bij het portier achter laten. Het zorgt ervoor dat deze oppervlakken makkelijk schoon worden en er weer als nieuw uitzien. Het is dus een product die het interieur van je auto zijn oude glans terug geeft. Het lijkt net alsof er nog nooit iemand in de auto heeft gezeten en dat terwijl je misschien al een paar jaar in je auto rijdt. 

Bijna elk oppervlak. 

Je kan cockpitspray gebruiken op veel oppervlakken en je kan kiezen tussen een matte spray of hoogglans. De keuze ligt er maar net aan wat je het mooist bij je auto vindt passen. Cockpitspray is dus erg divers maar niet geschikt voor elk oppervlak. Bijvoorbeeld je stuur en gaspedalen kan je erg beter niet mee behandelen. Cockpitspray kan het oppervlak erg glad maken en dat kan er voor zorgen dat je voeten van de pedalen glijden of je geen grip op het stuur hebt. Verder kan je het met een gerust hart gebruiken en cockpitspray geeft zeker een mooi resultaat. 

Bescherming van het oppervlak 

Cockpitspray beschermt het oppervlak wat je hiermee behandeld hebt. Het zorg dus niet alleen voor een mooie glans maar beschermt dus ook tegen nieuwe krassen en vuil. Je auto blijft er dus lang als nieuw uitzien. Zelfs professionals gebruiken cockpitspray om auto’s er weer glanzend nieuw uit te laten zien. Als een professional het kan gebruiken met het grootste gemak kan iedereen cockpitspray zonder zorgen gebruiken, het is het makkelijkst aan te brengen met bijvoorbeeld de Cartec Vinyl spons. 

Anti-statische cockpitspray 

Het is je vast al eens opgevallen dat je dashboard erg veel stof aantrekt. Wanneer je net klaar bent met schoonmaken zie je langzaam aan alweer nieuw stof neerdalen. Het lijkt wel alsof je dashboard stof aantrekt, wat erg vervelend is. Dankzij cockpitspray met anti-statische formule wordt dit een stuk minder. Door deze formule in je cockpitspray wordt stof niet meer aangetrokken maar zelfs afgestoten en duurt het langer voor het oppervlak vuil is. Zo hoef je minder vaak schoon te maken in je auto en wanneer dit wel weer nodig is zal het een stuk minder vuil zijn als anders, zeker bij herhaaldelijk gebruik van cockpitspray. 

Beste kwaliteit cockpitspray 

Voor cockpitspray van de beste kwaliteit kan je kijken in ons assortiment. Wij verkopen je alleen de beste producten die leiden tot een mooi schoon resultaat. In ons assortiment vind je geen troep. Je krijgt gegarandeerd een resultaat waar je erg blij mee zal zijn dankzij onze cockpitspray. Je auto lijkt net alsof hij net de showroom uit is komen rijden en er komt ook een aangename geur uit de auto dankzij de cockpitspray. Het geeft een heerlijk gevoel om in een nieuwe auto te stappen en voortaan heb je dat zelfde gevoel als je in je eigen auto stapt. Als je eenmaal een cockpitspray van Poetscenter.nl hebt gebruikt zal je nooit meer een ander product willen gebruiken om je auto er weer als nieuw uit te laten zien.