Cartec Colorline

Er zijn 14 resulaten gevonden


Cartec Colorline

Met de producten uit de Cartec Colorline kan je zelf aan de slag met het schoonmaken van je auto. In deze collectie vind je onder andere motorreinigers, velgenreinigers, autoshampoo en nog veel meer. Wist je dat het handwassen van je auto tot een mooier resultaat leidt dan een wasstraat? Dit komt doordat je tijdens het handwassen zelf in staat bent om hardnekkig vuil net even wat beter aan te pakken. De producten uit de Cartec Colorline collectie kunnen je hier zeker een handje bij helpen. Met de producten uit deze collectie is het mogelijk om de meest vieze auto’s er weer als nieuw uit te laten zien. 

Cartec Colorline Klikrek Startpakket 

Naast de losse producten in ons assortiment bieden wij ook een startpakket aan. Dit pakket bevat 12 Cartec Colorline producten die jou helpen met het verzorgen van je auto. Hiernaast kan dit startpakket aan door middel van het klikrek eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Het Cartec Colorline Startpakket bestaat uit de volgende producten: MV40 Engine Cleaner, Wheel Cleaner, All Purpose Cleaner, Glass Cleaner, Tar en glue remover, Interior Cleaner, Dash Fresh, Vinyl, Perfect Polish, Fast Glaze, Motor Fresh, Iron Wash. Alle producten worden geleverd in flesjes van 500 ml-formaat, maar in het klikrek is het ook mogelijk om flessen van 1L-formaat te plaatsen. Weet je dus niet welke producten je allemaal nodig hebt om je auto van top tot teen schoon te maken? Geen zorgen. Dit Startpakket bevat alle producten voor een voordelige prijs! 

Over Cartec 

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Cartec reinigings-, beschermings- en polijstproducten voor auto’s en andere voertuigen. Cartec streeft naar produceren van producten met de hoogste kwaliteit en door het leveren van persoonlijke service zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van professionele autoverzorgingsproducten. 

De producten van Cartec worden geproduceerd in Nederland en worden verkocht in meer dan 50 landen. De ontwikkeling van de producten gebeurd in moderne laboratoria waar ervaren specialisten iedere dag de producten controleren, ontwikkelen, testen en vernieuwen. 

Het assortiment van Cartec is gebaseerd op de behoeften van de klant. Voordat er een product wordt gelanceerd wordt deze eerst uitvoerig getest in verschillende omstandigheden en klimaten. Op deze manier is Cartec in staat om producten te creëren die in werkelijk iedere omstandigheid goed presteren. 

Behoefte aan extra informatie 

Wil je meer weten over de producten van Cartec? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Contact opnemen kan je het beste doen door te bellen naar 06-50283376 of door een e-mail te sturen naar info@poetscenter.nl. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over de Cartec Colorline collectie.