Cartec Essentials Start Set
€ 148,95
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


Cartec

Cartec Essentials Start Set

Cartec Essentials Start Set 

De Essential set bestaat uit een 13-tal producten voorzien van een stappenplan waarmee snel en efficiënt iedere auto in nieuw staat gebracht kan worden.
deze producten zijn nauwkeurig geselecteerd voor car lovers uit het ruime aanbod van cartec producten.
De flacons zijn gevuld met 500 ML inhoud per stuk

In de set zijn inbegrepen 

Exterieur 

Cartec Wash & Wax Shampoo is een schuimende, reinigen-de auto shampoo met wax.
De combinatie van wasactieve stoffen zorgt voor een effectieve reiniging  gecombineerd met hoge
glans en goede bescherming. Na het afspoelen loopt het water vanwege de wax eenvoudig van de auto. Dit versnelt de droogtijd aanzienlijk.
de vaste cartec gebruikers zullen dit product zeker herkennen voorheen was dit de cartec splash shampoo. 

Cartec Wheel Wash is een krachtige zuurvrije reiniger en verwijdert moeiteloos remstof en vuil van sterk
verontreinigde velgen. Het product geeft een glanzend schoon resultaat zonder borstelen.

Cartec Insect Remover verwijdert snel en effectief hardnekkig vastzittende insectenresten. Het product is geconcentreerd en goed schuimend. Dit zorgt voor een betere aanhechting en snelle verwerkingstijd.

Cartec Exterior Multi Cleaner is het ideale product om de buitenkant van de auto te reinigen.
Het product verwijdert elke vorm van verkeers vervuiling, zoals straat vuil en olie.

Cartec Engine Wash reinigt op een veilige en effectieve manier de motorruimte.
Het oplosmiddelvrije product verwijdert moeiteloos olie, vet en tectyl. 

Cartec Fallout Remover ook wel de iron wash genoemd is een effectief reinigingsmiddel voor het reinigen van de autolak, velgen en ramen. Cartec Fallout Remover is speciaal ontwikkeld om kleine metaaldeeltjes zoals vliegroest, die zich aan de lak hebben gehecht, op een snelle wijze te verwijderen.
Daarnaast verwijdert Fallout Remover de hardnekkige remstof van velgen en wieldoppen. Fallout Remover is een PH-neutraal product waardoor het in principe geen schade kan aanrichten aan lakken, velgen, wieldoppen, ramen, chroom- en metaalsoorten.
Toch is het aanbevolen om altijd een kleine test te doen op het te behandelen oppervlak alvorens het product volledig in te zetten

Interior 

Cartec Interior Multi Cleaner is een reinigingsproduct geschikt voor de binnenkant van de auto. Reinigt moeiteloos olie, vet en sterk vuil van het dashboard, stoelbekleding en de deurpanelen. Interior Multi Cleaner laat na het opdrogen geen sporen of witte resten achter

Cartec Glass Clean & Shine geeft een streeploos resultaat en diepe glans aan de binnen en de buitenkant van de autoruit.
Het product reinigt snel verwijdert moeiteloos vuil, vet, nicotine en insecten.

Cartec Leather Cream reinigt, voedt en beschermt leren stoelen en onderdelen in de auto.
Het product geeft de originele uitstraling en soepelheid terug aan het leer.

Cartec Dashboard Lotion wat voorheen de cartec dashfresh was is een ideaal product voor het vernieuwen van het interieur van de auto. Het geeft aan kunststof, vinyl en leer weer de originele uitstraling terug. Dashboard Lotion is niet vet en geeft een originele zijde matte glans. Vinyl en kunststof worden weer als nieuw.

Protection

Cartec Easy Wax Polish is een speciale combinatie van zeer fijne polish- en hoogwaardige wax ingrediënten zorgen voor een diepe, duurzame glans en bescherming. Maakt de autolak weer als nieuw en verwijdert lichte krasjes. Is zowel met de hand als met een poetsmachine te verwerken.
Geschikt voor iedere laksoort. dit is de nieuwe verpakking en benaming van de perfect polish

Cartec Quick Spray Wax is een vloeibare detailer. Deze detailer geeft de lak een flinke glans en kan worden gebruikt op nieuwe en gepolijste lakken. Quick Spray Wax heeft hiernaast een verzorgende werking op de laklaag. Na het gebruik van deze wax worden er geen vlammen en/of hologrammen achtergelaten.  De wax werkt snel en effectief en is tevens geschikt voor het gebruik op donkere lakken.
Dit product bevat geen polijstmiddelen en daardoor laat het geen witte strepen achter op kunststof materialen.
deze detailspray geeft een diepe glans en een spekglad eindresultaat. Tevens blijft het ook nog eens maanden zitten wat erg bijzonder is voor een detailspray.Als u opzoek bent naar de Cartec Fast glaze dan heeft u hem gevonden!
Cartec heeft gekozen voor een nieuwe uitstraling en de productbenamingen aangepast aan de markt, maar de inhoud is gewoon de oude vertrouwde Fast glaze.

Cartec Bumper & Tyre Care is een reinigings- en beschermingsmiddel voor de kunststof bumpers, de banden en alle kunststof onderdelen aan de buitenkant van de auto. Geeft de originele uitstraling terug, droogt snel en is niet vet. ook dit is een product wat vele cartec gebruiker al kennen als de cartec vinyl.

Specificaties

Reviews

Er zijn geen reviews voor dit product . Wees de eerste om erover te schrijven!