Opbergen

Er zijn 7 resulaten gevonden


Opbergen

Ben jij op zoek naar handige opbergtassen om al je reinigingsmiddelen in op te bergen? Dan vind je binnen het assortiment van Poetscenter.nl meerdere mogelijkheden. Wij hebben onder andere tassen in ons assortiment van het gerenommeerde merk Meguiar’s, maar je kan tevens bij ons terecht voor de aanschaf van handige flessendragers en drukpomp rekken van het merk Cartec. Bekijk op je gemak ons complete assortiment hierboven of lees verder voor meer informatie. 

Onze opbergtassen 

Hoewel de meeste mensen een vaste plek hebben om hun auto schoon te maken, bijvoorbeeld op de oprit, is het natuurlijk altijd mogelijk dat je wenst om je auto op een andere plek schoon te maken. In dit geval is het natuurlijk wel zo handig dat je alle reinigingsmiddelen tot je beschikking hebt. Helaas zijn deze reinigingsmiddelen soms lastig mee te nemen en het laatste wat je wilt is dat deze flessen door heel je auto heen slingeren. Dit is dan ook precies de reden dat wij binnen ons assortiment verschillende opbergtassen aanbieden. 

Onze tassen zijn voorzien van handige vakken, waardoor je gemakkelijk al je reinigingsproducten in de tas kunt plaatsen. Daarnaast zijn de opbergtassen voorzien van een handige klittenbandstrip, waardoor de tas blijft plakken aan de ondergrond van de kofferbak. Dit zorgt ervoor dat de tas niet zal verschuiven tijdens het autorijden en hierdoor worden lekkages voorkomen. Maak gebruik van de tassen in ons assortiment en neem al je reinigingsmiddelen zonder zorgen mee. 

Flessendragers en drukpomp rekken 

Heb je thuis een aparte ruimte ingericht voor het schoonmaken van je auto of ben je een professional die zijn werkplek zo optimaal mogelijk wilt inrichten? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van onze flessendragers en drukpomp rekken. Wij bieden een flessendrager van het merk Cartec aan en deze flessendrager is geschikt voor het transporteren van in totaal zes 1 literflessen. De flessendrager is tevens voorzien van een handig handvat. 

Hiernaast kan je bij ons terecht voor de aanschaf van een drukpomprek. Dit rek is speciaal ontwikkeld voor de Cartec drukpompen met een inhoud van 1 liter. Het handige aan dit drukpomp rek is dat je deze eenvoudig kunt monteren aan de muur, waardoor je verzekerd bent van een vaste plek voor al je drukpompen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie 

Wil je meer weten over de opbergtassen in ons assortiment of heb je behoefte aan meer informatie over onze drukpomp rekken en/of flessendragers? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar en wij staan vanzelfsprekend klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 06-50283376 of stuur een e-mail naar info@poetscenter.nl. Voor de aanschaf van opbergtassen en andere handige hulpmiddelen ben je bij Poetscenter.nl aan het juiste adres.