Emmers en Toebehoren

Er zijn 11 resulaten gevonden


Emmers en Toebehoren

Was Emmers en Toebehoren

 

Iedereen met een vieze auto wil natuurlijk dat deze zo goed mogelijk gewassen wordt. Dit zal ongetwijfeld ook het geval zijn voor jou. Er zijn verschillende Emmers en middelen die je kunt gebruiken om je auto veilig te wassen. Het wassen van de lak word gemakkelijk met de juiste emmers. Dit kun je makkelijk zelf doen als je hiervoor de juiste materialen hebt. Een Grit Guard is onmisbaar om een auto goed te kunnen wassen. Wil je weten hoe je deze gebruikt en waar je op moet letten, lees dan vooral even verder.

 

Emmer belangrijk bij wassen?  

Als jouw auto met de tijd vies wordt en er zelfs wat dof uitziet dan kun je deze wassen. Hiermee maak je de lak weer schoon en zal vuil verdwijnen. Belangrijk is wel dat je de juiste auto was emmer gebruikt door het gebruik van deze auto was emmer zorg je voor een glanzende auto en voorkom je krassen. De was emmer is dus een belangrijk begin voor het wassen van de auto.

 

De juiste Emmer kiezen

 

Bij het wassen van de auto maak je gebruik van twee emmers. Het is echter mogelijk om alles te doen met dezelfde emmer maar dit verhoogd het risico op waskrassen tijdens het wassen. De eerste emmer wordt de was emmer deze wordt gevuld met autoshampoo. De tweede emmer wordt de spoelemmer in deze emmer word de spons uitgespoeld na dat u gewassen heeft zodat het vuil achter blijft in de spoelemmer en u daarna met een uitgespoelde spons weer in de was emmer kunt en zonder vuil aan u spons weer veder kunt wassen.

 

Gritt Guard

in uw emmer kunt u een gritt guard plaatsen.
Dit is een filter die zorgt dat het vuil van uw washandschoen onder in de emmer zakt. Deze kunt u plaatsen in de spoel emmer en bij voorkeur ook in de was emmer voor het beste resultaat.

 

Emmer combineren met Gritt guard
 

Wanneer je de verschillende producten bekijkt en de omschrijvingen leest kun je zien welk emmer goed te combineren is met welke gritt guard.
Deze informatie is erg belangrijk niet elke gritt guard past in elke emmer. Als je een auto gaat wassen kan dit best even wat tijd in beslag nemen en dan wil je natuurlijk wel een goed resultaat. Zorg daarom altijd voor de juiste auto was emmer die goed bij de rest van de producten past die je gebruikt.