Zemen & Droogdoeken

Er zijn 34 resulaten gevonden


Zemen & Droogdoeken

 

Waarom een autozeem? 

Na het wassen van je auto kan het een nadelig effect hebben om je auto aan de lucht te laten drogen. Door de waterresten blijft vuil nog aan je auto plakken en de druppels kunnen vlekjes achter laten. Het is er jammer als je er een hoop tijd in hebt gestoken om je auto schoon te krijgen en je hebt geen vlekkeloos resultaat. Hiervoor kan je dus een autozeem gebruiken. Met een autozeem droog je je auto en krijg je dus een beter resultaat. Wij hebben diverse zemen in ons assortiment en hierdoor vind je de autozeem die voor jou het prettigst werkt. 

Droog zonder krassen 

Niemand wil krassen veroorzaken tijdens of na het wassen van de auto. Dit is voor veel mensen ook een reden om niet naar een wasstraat te gaan, hier ontstaan soms helaas toch krassen op de auto. Onze zemen zijn van zacht of flexibel materiaal waardoor het geen krassen op de lak veroorzaakt. Wij hebben bijvoorbeeld een autozeem van het merk Cartec die gemaakt is van siliconen. Hierdoor volgt deze autozeem de contouren van uw auto en garandeert een geweldig resultaat. Vanaf nu geen krassen en strepen meer te vinden op je auto, dit klinkt best goed toch? 

De beste kwaliteit autozeem 

Door de goede kwaliteit van de zemen die wij aanbieden gaan deze lang mee. Je kan er dus heel vaak je auto mee drogen en een prachtig schone auto krijgen. Wij kiezen alleen een autozeem voor ons assortiment als de kwaliteit zo goed is dat je er alleen een goed droog en streeploos resultaat mee krijgt. De diverse materialen die wij aanbieden zorgen ervoor dat er een zeem is voor elke auto, want haast elke auto is anders van vorm. Een autozeem van Poetscenter.nl is gegarandeerd geen miskoop. 

Het voordeel van de microvezel autozeem 

Door de manier waarop een microvezel autozeem wordt geproduceerd neemt deze veel vuil en vocht op. Er zitten kleine ruimtes in de stof waar het vuil en vocht in kan en dit dus erg goed geabsorbeerd wordt. Door het opnemende vermogen van microvezel hoef je de autozeem maar zacht over het oppervlak te halen en dit kost dus haast geen kracht meer. Ook kunnen de meeste microvezel zemen gewoon gewassen worden en zijn ze dus goed voor veelvuldig gebruik. Een autozeem van microvezel is geschikt voor alle auto’s en garandeert een mooi resultaat. 

Elke keer een schone autozeem 

Als je graag elke keer met een autozeem wilt werken die het beste uitkomst geeft kan je in ons assortiment kijken voor een zeem die in de was kan. Wanneer je je auto gedroogd hebt en je helemaal tevreden bent gooi je zo een autozeem gewoon de wasmachine in. Zo ligt er elke keer een schone zeem klaar om je auto keer op keer weer mee te drogen. Hou er wel rekening mee dat het met het wassen van een microvezel autozeem je het beste geen wasverzachter kunt gebruiken. 

Geen twijfel over mogelijk 

Krasloos, streeploos, snel en makkelijk, dit omschrijft elke autozeem in ons assortiment. Je zal vast en zeker tevreden zijn als je gebruik maakt van onze producten. Een autozeem van Poetscenter.nl geeft het beste resultaat en dit zonder het risico op krassen. Je auto drogen is vanaf nu hartstikke makkelijk en dit doe je voortaan misschien wel met veel plezier. Welk materiaal of vorm je ook kiest het zal zonder twijfel je auto perfect droog maken. Dit allemaal dankzij een autozeem van Poetscenter.nl.