Velgen Reiniger

Er zijn 40 resulaten gevonden


Velgen Reiniger

 

Velgenreiniger voor optimaal resultaat 

Voor het beste en mooiste resultaat wat je maar kan krijgen gebruik je velgenreiniger. Deze reinigers zijn speciaal ontwikkeld om elk soort velg te kunnen reinigen. Er is niet één soort velgenreiniger, omdat alle velgen anders zijn. Verschillende materialen, vormen, maten en afwerkingen. Wij bieden voor elke soort velg een velgenreiniger aan die past bij het materiaal en de afwerking. Het schoonmaken van je velgen hoeft niet moeilijk te zijn af lang te duren, dankzij onze velgenreiniger is het zo gepiept. Wat ooit alleen een schoonmaak fantasie was wordt nu werkelijkheid en hier kan je dan net zo goed gebruik van maken. 

Hardnekkige zwarte strepen 

Strepen op de velgen waren eerder haast onmogelijk te verwijderen en hadden flink schrobwerk nodig om weer schoon te worden. Ze worden veroorzaakt door straatvuil of olie die vrijkomt en op je velgen gaat zitten. Voortaan zal je niet meer zuchten en het vervelend vinden als je dit ziet. Het is nu slechts een kwestie van de velgenreiniger erop sprayen, even laten inwerken, poetsen met een velgenborstel en afspoelen. Het zal je verbazen hoe eenvoudig het werken met velgenreiniger gaat.  Je hoeft ook geen lange tijd te wachten voordat de spray eindelijk is ingewerkt, het gaat slechts om enkele seconden tot enkele minuten. Het reinigen van je velgen is dus geen uren werk en ook niet lastig meer. 

Waarom zoveel soorten reinigers? 

Als je bij een paar auto’s naar de velgen kijkt zie je dat deze er allemaal niet hetzelfde uitzien. Velgen zijn er in verschillende materialen, afwerkingen, vormen en kleuren. Hierdoor kan het zijn dat een bepaalde velgenreiniger niet geschikt is voor jouw velgen. Daarom is het ook erg belangrijk om de goede variant te kiezen die passend is bij het materiaal en de afwerking van je velgen. Als je eenmaal de juiste variant velgenreiniger hebt gevonden is het slechts een kwestie van enkele minuten voordat je een glanzend resultaat kan bewonderen. 

De passende velgenreiniger kiezen 

Je schrikt misschien een beetje als je denkt aan alle soorten velgenreiniger en misschien weet je niet welke je het beste kan kiezen. Het is echter vrij eenvoudig als je weet van welk materiaal je velgen gemaakt zijn. Bij al onze producten staat omschreven bij welk soort velgen je deze kan gebruiken. Ook hebben wij een velgenreiniger die op vrijwel alle materialen gebruikt kan worden, hier sla je dus niet snel de plank mee mis. Als je gewoon even lekker de tijd neemt om rond te neuzen tussen onze producten vind je vanzelf de perfecte velgenreiniger voor je eigen auto. 

Chemisch gevoelig metaal 

In sommige wielen is chemisch gevoelig metaal gebruikt. Hierdoor zijn deze gevoeliger voor bijvoorbeeld zuren. Dit is geen probleem, want ook hier hebben wij een goede velgenreiniger voor. Deze reiniger moet PH-neutraal zijn, dit betekend dat de velgenreiniger niet zuur is en dus gevoelige materialen niet aantast. Als je bijvoorbeeld onze Custom Wheel Cleaner van AutoGlym bekijkt zie je dat dit een PH-neutrale velgenreiniger is. Hierdoor is deze velgenreiniger geschikt voor werkelijk alle soorten velgen. Bij dit merk velgenreiniger hebben wij ook een set, waar de velgenborstels al bij zitten. Zo hoef je dus zelf helemaal nergens meer naar om te kijken of uit te zoeken wat je allemaal nodig hebt. 

Onze velgenreinigers gebruik je het best in combinatie met een van onze velgenborstels. Hiermee krijg je gegarandeerd een prachtig resultaat. Het is geen vervelende taak meer om je velgen schoon te krijgen met onze velgenreiniger en het ziet er toch een stuk netter uit bij je schone auto. De uitstraling van je auto kan helemaal veranderen door blinkende velgen. Wij maken het graag zo makkelijk mogelijk, omdat het wassen van een auto en schoonmaken van de velgen voor de meeste mensen toch geen hobby is. Je zal nooit meer anders willen als het gebruiken van de velgenreiniger van Poetscenter.nl om jouw velgen blinkend schoon te krijgen.