Velgen Borstels

Er zijn 30 resulaten gevonden


Velgen Borstels

 

Zonder moeite schone velgen met een velgenborstel 

Vanaf nu hoef je nooit meer moeilijk te doen met een spons. De openingen in velgen en randjes zijn vaak moeilijk schoon te krijgen, omdat een spons hier nooit helemaal goed tussen past. Dit komt alleen door de verkeerde middelen te gebruiken bij het reinigen van velgen. Dit hoeft vanaf nu dus niet meer. Wij hebben in ons assortiment een heel handig voorwerp speciaal ontworpen om je velgen van top tot teen goed schoon te krijgen. Dit is namelijk de velgenborstel. Door de vorm en het materiaal waar deze van gemaakt zijn is het schoonmaken van velgen binnen een mum van tijd gebeurt. 

Is één soort velgenborstel niet genoeg? 

Het kan heel goed zijn dat je met één velgenborstel je velgen goed schoon krijgt. Echter kan het ook zo zijn dat je met die borstel toch net niet bij moeilijk bereikbare plekken komt en dan kan het een goede keuze zijn om er nog een ander model velgenborstel bij te nemen. Misschien is door de vorm de je velgen hebben een velgenkwast wel het handigst in gebruik. Een velgenborstel gebruik je dan voor het grove werk en de grote openingen en de kwast kan je dan aanvullend gebruiken voor de kleine randjes en dergelijke. 

Een rubber randje aan de velgenborstel 

Het is je misschien wel opgevallen bij een velgenborstel dat er een rubber randje aan zit. Dit is puur ter bescherming van je auto. Op het moment dat je tijdens het poetsen uitschiet en je raakt je auto met de borstel voorkomt het rubberen randje beschadigingen. Wanneer je met een stuk hout je lak raakt zal er namelijk sneller een kras ontstaan. Wij willen je alleen de beste producten verkopen en houden dus ook rekening met het voorkomen van schade aan je auto. Met een velgenborstel van Poetscenter.nl kan je dus lekker je velgen schrobber zonder je zorgen te maken om de lak van je auto. 

Extra zachte haren voor je velgen 

Ook op velgen kunnen krassen ontstaan tijdens het schoonmaken en dit zou erg zonde zijn. Om die reden bieden wij dus de velgenborstel aan met extra zachte haren. Hiermee voorkom je dat je na het schrobben van je velgen deze opeens vol ziet zitten met krassen. Ook hardnekkige vlekken krijg je van je velgen af met een velgenborstel en dit kan zelfs nog makkelijker gaan als je de velgenborstel gebruikt in combinatie met een Velgenreiniger

Hoe ziet een wasbeurt van de velgen eruit? 

De makkelijkste manier om velgen schoon te krijgen is ook gelijk de snelste manier. Je kan je velgen in sprayen met een velgenreiniger die je vervolgens even laat intrekken. Hierna poets je de velgen met een velgenborstel gemakkelijk schoon, het meeste werk is immers al gedaan door de reiniger. Hierna hoef jij je velgen alleen nog even af te spoelen met bijvoorbeeld een tuinslang en dan zijn ze alweer klaar om bewonderd te worden. Zoals je leest is het dus niet nodig om moeilijk te doen met sponzen en dergelijke maar met een goede reiniger en velgenborstel is de klus zo geklaard. Het is nog nooit zo snel en makkelijk geweest! 

Voor de beste kwaliteit van je velgenborstel en velgenkwast kies je voor Poetscenter.nl. Wij letten voor je op kwaliteit en handigheid van de velgenborstel. Neem bijvoorbeeld onze buigzame velgenborstel. Je buigt hem gemakkelijk om en hoeft nooit meer je handen tussen de velgen te stoppen. De borstel hoort het meeste werk te doen en voor dat effect zit je met onze borstels altijd goed door hun vorm en werking. Voor een velgenborstel die je bijna geheel het werk uit handen neemt kies je een velgenborstel van Poetscenter.nl