Valet Pro PH Neutral Snow Foam 1L
€ 10,99
incl. btw
stock Op voorraad! Bestel nu!
  • Op werkdagen voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Goed advies en klantenservice
  • Veilig en snel betalen
  • Eigen voorraad
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf € 50

Heeft u vragen over een product? Vul het contactformulier in!


Valet Pro

Valet Pro PH Neutral Snow Foam 1L

Beschrijving

Produceert  een dik en plakkerig schuim

Veilig op alle oppervlakken en afwerkingen

Verwijdert geen was of beschermende coatings

pH-neutrale formule

Goede prijs / prestatie verhouding 

pH-neutraal Sneeuwschuim reinigt beschermde lakoppervlakken en verwijdert vuil voor het wassen, niet de beschermende afwerking. Dit product kan worden aangebracht met een pompsproeier (laag schuim) of met een schuimlans. PH Neutral Snow Foam kan worden gebruikt om vuilfilms veilig en effectief te verwijderen zonder angst voor beschadiging van delicate lakken. 

Gebruiksaanwijzing: 

Schuimlans -  bij gewaxte of verzegelde lakken, voeg 300 ml Sneeuwschuim en 700 ml water toe aan 1 l schuimlans of

pas de zeephoeveelheid aan, aan het type foamlance die gaat worden gebruikt. Schuim het gehele voertuig inclusief wielkasten en velgen. Laat gedurende 5 minuten inwerken. Spoel vervolgens grondig. 

Pompsproeimethode - biedt geconcentreerde reinigingskracht voor niet-gewassen auto's. Bij sterk vervuilde omstandigheden 1:15 verdunnen. Verdun 1:20 voor licht vervuilde auto's. 

Spray het onderste deel van de auto, wielkasten en alle gebieden waar vuil en zand zich ophopen. Laat gedurende 5 minuten. Daarna grondig afspoelen met een hogedrukreiniger. 

Verdunnen 1: 5 om insectenresten te verwijderen. Spuit het aangetaste gebied grondig af met een hogedrukreiniger voordat u gaat spoelen. 

Opmerking: dit product loopt vast als het wordt bewaard bij een temperatuur van minder dan 5 ºC. Als dit gebeurt, verwarm het product dan door het binnen enkele uren op te slaan of door de container in een emmer heet water te plaatsen. Dit heeft geen invloed op het product noch op het effect ervan.

Specificaties

Reviews

Er zijn geen reviews voor dit product . Wees de eerste om erover te schrijven!