Verzenden

Bezorging
Bestellingen bij Poetscenter.nl worden meestal direct verwerkt en verpakt. Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Vervolgens worden uw bestellingen bezorgd binnen 24 - 48 uur. Bezorgingen worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag. Wij werken samen met PostNL en DHL. 

Wanneer de bestelling wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan vindt u een verwijzing van de bezorger in uw brievenbus. Uw bestelling wordt nogmaals aangeboden óf de bestelling wordt bij uw buren afgeleverd. Altijd ontvangt u een verwijzing van de bezorger wat er zal gebeuren met uw bestelling.

Verzendkosten
Verzendkosten bedragen voor Nederland € 4,95 en Belgié € 9,95 per bestelling. Bestellingen boven € 50,- incl. BTW worden gratis verzonden!

Levertijd
Wij bezorgen uw pakket binnen 24 - 48 uur. Meestal is de bestelling binnen 24 uur bij u in huis.

Track & Trace en verzendbevestiging
Wanneer uw product is verzonden ontvangt u automatisch een bericht van Poetscenter.nl op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace code. Met deze TT-code kunt u gemakkelijk en snel de status van uw bestelling checken op de site van de pakketbezorger.